avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate oanaatudor

Activitate oanaatudor

Răspuns la discuția Cumparare apartament modificat
Am vorbit cu proprietara, mi-am lamurit problema cu structura de rezistenta. Nu este afectata, asa credeam eu doar. E deschis balconul, si eu (in necunostinta de cauza) credeam ca afecteaza structura de rezistenta. In cazul asta, sunt in regula recomandarile de mai sus?
Răspuns la discuția Cumparare apartament modificat
Modificarile au fost facute fara autorizatie de contructie sau orice alt act care poate sa ateste modificarea. Propietara si-a platit toate amenzile primite pana la momentul respectiv si a reusit sa-si elibereze cadastru in functie de modificari. Aceste modificari au afectat structura de rezistenta a blocului. Singurul care mai are nevoie de aviz este releveul actualizat. Se poate obtine avizul ocpi in conditiile astea?
Buana ziua,

Doersc sa achizitionez un apartament in Bucuresti, cu credit Prima Casa. Am gasit apartamentul, problema este urmatoarea: proprietara actuala a mostenit proprietataea. Are toatre actele, inclusiv intabularea, numai ca, inainte sa mosteneasca aparatamentul, cine a alocuit acolo a efectuat modificari fara autorizatie. Proprietara actuala a actualizat releveul pe care are stampila cadastristului. Banca mi-a cerut sa existe si viza OCPI, dar proprietara imi spune ca nu va putea obtine aceasta viza, din cauza modificarilor. Nu se poate face nimic, avand in vedere faptul ca modificarile au fost efectuate inainte de a mosteni ea apartamentul?