avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Activitate cos99myn

Activitate cos99myn

Răspuns la discuția Despre fereastre
80 cm
eu am intrebat daca sunt in regula cu geamurile
am 2 geamuri spre vecin la distanta de 80 cm fata de hotar
geamurile sunt la o inaltime de 1.80 fata de pardoseala , sunt mate si au deschidere doar batanta
Salut. In 2009 mi-am construit o casa D+P+M.Distanta minima de vecin este de 80 cm. Pe partea cu el am 2 ferestre la baie si la camara de 20x20 la o inaltime de 1.80 fata de pardoseala cu geamuri mate si deschidere doar batanta. si inca 1 geam la beci mat fara deschidere. Am respectat proiectul.Va intreb daca sunt in regula ca ar vrea sa ma dea in judecata ca mi-a facut pana acum 3 sesizari: 2 la primarie si una la inspectoratul de constructii. Dar la aceste sesizari am primit doar raspunsuri de la primarie.Doar vecina a primit raspuns si de la inspectoratul de constructii.Va maltumesc!

Răspuns la discuția salut
Nu m-ar deranja fundatia ca este si la mine.El sa mai ridicat si deasupra pamantului cu ap. 20-30cm.Eu stiu ca nu are voie fara aprobarea mea scrisa pt ca practic a intrat pe proprietatea mea.
Referitor la geamuri.
Dc mai mi-a dat autorizatie de constructie cu ferestrele spre el.Nu ar trebui sa imi ceara acordul vecinului daca ma lasa sa imi pun geamuri spre el
Ca sa ma pot uita pe fereastra imi trebuie un scaun pt ca este pus mai sus
Discuție salut
Salut.Anul trecut mi-am construit o casa la 80 cm fata de gardul vecinului.Am spre el 2 geamuri (aerisitoare) de 20x20 pentru baie si camara.De curand mi-a facut sesizare la primarie din cauza geamurilor.Eu stiu ca sunt considerate aerisitoare. Mentionez ca fereastra are geam mat.Are ce sa imi faca?
Si mai am o intrebare legat de gardul vecinului care si la facut acum.
Si-a construit un gard cu fundatie.Gardul este pe hotar dar fundatia este si la mine jumatate. Sa mai ridicat si deasupra pamantului cu aproximativ 10-15cm Are voie?