De pierdut urma nu are cum, pentru ca ne urmareste mai tot timpul...nu are ce face. Iesim pe geam ...ne trimite mesaje de genul: "nu iti mai scoti cioara pe geam sa ia aer?"
Daca mergem la Parchet sa-i facem plangere, cum trebuie sa procedam? Care sunt faptele penale?
Multumesc pentru sfaturi.
Multumesc pentru raspuns. Legat de numerele de telefon, credeti-ma ca le-am schimbat,insa nu stim cum, le-a aflat din nou. Credeti-ma ca stau ca pe ghimpi. In curand avem cununia civila, iar la mesajele pe care le da, tare mi-e teama ca va veni acolo la Sfat, sa ne batjocoreasca din nou, mai ales pe mine. Este prea diabolica persoana respectiva. Daca a fost ea in stare, in curtea Bisericii sa minta cu nerusinare...ce sa mai zic? Sa trimita scrisoarea anonim la brigada antidrog.... Nu stiu ce a mai zic...:((
Asta am facut pana acum...dar credeti-ma ca nu se lasa. Eu am un nume aici...si sa te faca cineva in fel si chip in curtea unei biserici...credeti-ma ca nu-i deloc usor. Eu asta cer. Cum sa fac prin cale legala sa inceteze.
Buna ziua!
Ma numesc Jeaninne si am o problema mai delicata ,as zice eu. Am o relatie din noiembrie anul trecut, iar pe 4 sept anul curent,se va oficia. Problema este ca, sotul meu a avut o relatie de aprox 6 luni in anul 2008. Acea persoana de cand a aflat ca el este cu cineva, si asta chiar de la o saptamana, a inceput cu amenintari, cu jigniri prin mesaje si chiar publice la adresa mea. Din noiembrie anul trecut pana in prezent, ea nu a incetat cu aceste amenintari si jigniri. A trimis scrisoare anonima la Brigada Antidrog si m-a acuzat ca as face trafic cu droguri, ba chiar as si consuma. A pus pe cineva sa il sune pe viitorul meu sot ,sa ma ameninte atat pe mine cat si pe el. Nu ma scoate din cuvinte jignitoare ca: baragladina, curva, sifilitica...si altele. Stie inclusiv ca avem cununia in curand. Noi nu mai stim ce sa mai facem. Am facut plangere la politie ( Pitesti) de 2 ori...dar politia nu o gaseste. Va rog frumos, sa ne sfatuiti cum sa procedam, pentru ca ne-a terorizat.
Va multumesc frumos, anticipat!