astazi am fost la politie si am dat o declaratie cum s-a intamplat si dupa am fost la parchet unde am fost audiat de procuror.
se pare din discutia avuta cu organul de cercetare penala ca nu voi fi trimis in judecata ci imi va fi data doar o amenda si cam atat.desigur permis suspendat pe 90 zile.
cam asta am inteles si de la procuror.
este posibil sa scap?
va multumesc mult ptr promptitudinea raspunsurilor.
intrebarea mea este:
am sanse reale sa scap doar cu suspendarea permisului si cu o eventuale amenda penala la recalculare avand in vedere istoricul meu si potentialele circumstante atenuante si mai ales ca nu este implicata parte civila?
inca o intrebare:cam cat dureaza recalcularea?
buna ziua tuturor.in data de 07-08-2010 ora 21 am fost implicat intr-un accident rutier.am intrat intr-o curba cu viteza mare si am intrat cu masina intr-un zid si am facut-o praf.in masina eram eu si cu o prietena.din accident a rezultat ranirea usoara a ei la cap motiv ptr care a fost dusa la spital si cusuta fiind internata 2 zile.a fost chemata la politie impreuna cu mine a dat o declaratie cum ca nu are nici o pretentie si nu mi sa intocmit dosar ptr vatamare.
am suflat in aparatul etilotest si mi-a iesit 0,44 in aer.am fost dus la spital iar la ora 22,25 prima proba iar la 23,25 cea ce a doua.eu in data de 17 am fost dupa rezultate si a fost prima 0,90 si a doua 0,70.
in declaratia data am scris ca am mancat o ciorba pe la 18 00-18 30 si 50 ml wiskey+2 redbull la ora 19 30-20 00.
un aspect important de retinut este ca nu pot spune cu ce m-au dezinfetat cand mi s-au prelevat probele si nu stiu in ce conditii au fost tinute probele de sange avand in vedere ca au plecat de la politie dupa 5-6 zile.
maine sunt chemat la politie ptr o declaratie iar eu voi cere o recalculare a sangelui.
am 30 ani 1,76 m 71 kg permis cat a,b,c,d,e + atestate transport marfa pers,agabaritic.iar in cei 12 ani de conducere nu am avut niciodata permisul suspendat sau abateri grave la regimul circulatiei.
avand in vedere inaltimea,kilogramele,declaratia data,suspiciunea dezinfectantului,si timpul in care nu stiu unde au fost tinute probele de sange 5-6 zile ce sanse am sa scap fara dosar penal cazier patat si permis anulat?
in speranta ca o persoana competenta imi va raspunde postului meu va multumesc anticipat.