Domnule Adrian aceste legi sunt facute de oameni care la randul lor nu le respecta si asta e mahnirea mea cea mai mare. Cat am trai in Londra m-am supus legilor acelui stat si am respectat legile lui DOAR pentru ca statul lor ma respecta. Am venit aici si va dau un mic exemplu, am adus o masina sa o inmatriculez unde statul mi-a cerut 1000 euro taxa inmatriculare ABUZIVA. Am dat statul in judecata am pierdut procesul in tara si am castigat procesul afara fara drept de apel pt ca Romania face parte din UE si taxa e abuziva. Acum va intreb eu, domnule Adrian, ce stat e asta care cere taxe auto pe nedrept mergand pe ideea ca din 1.000.0000 de taxe platite, ILEGALE, DOAR 200.000 vor fi mai destepti si vor da in judecata statul sa le dea banii inapoi iar restul banilor sa intre la stat, ILEGAL. CE STAT E ASTA DOMNULE ADRIAN?! Ei de ce nu respecta legea UE. Ce exemplu imi da mie acest stat pentru a respecta legea?! Si asta e doar un exemplu asa ca vizavi de problema mea daca nu ma puteti ajuta va rog sa va abtineti la comentarii sau daca vreti putem face alte discutii despre CINE NU RESPECTA LEGEA STATUL SAU CETATEANUL?
Buna ziua am si eu o intrebare la cei ce se pricep cu exactitate in acest domeniu.Intamplarea e simpla veneam din club, consumasem ceva bauturi alcoolice, m-a oprit politia si mi-a pus fiola unde a iesit 0,32 dupa care mi-a cerut actele. Am refuzat sa dau actele si m-au verificat prin statie unde a iesit ok mi s-a facut PV cu o amenda de 570 (270 in 48 h ) si suspendarea permisului pe o perioada de 90 zile. Acum eu nu am semnat PV si mi s-a spus ca in 2 saptamani imi va ajunge PV acasa prin posta prin care ma obliga sa depun permisul la politie.
Ideea e urmatoarea acum...sunt in faza in care astept PV prin posta deci pot circula cu masina dar CE MA SFATUITI ACUM?! Sa primesc PV si sa fac contestatie, sa platesc doar amenda si sa nu predau permisul, sa nu primesc nimic si sa nu iau la cunostinta orice plic ce imi vine prin posta ?!
Eu as vrea sa nu iau la cunostinta nimic deci sa nu primesc nimic si sa merg mai atent si mai rar cu masina pe aceasta perioada de 3 luni dar de cand intra ea in vigoare?! Imi pot anula permisul daca nu il predau la politie?! Daca am permisul retinut si totusi eu fizic il am in buzunar, in momentul in care ma opreste politia si imi cere actele eu dau actele daca acel agent care ma opreste constata ca totul e in regula si nu face verificare de permis, cum de obicei nu se face, pot scapa?!
Multumesc frumos si astept un sfat de cum pot scapa la aceasta situatie