Va rog mult sa ma ajutati cu o parere avizata in legatura cu urmatoarea problema aparuta dupa ce am primit sentinta .
Va spun pe scurt ce s-a intamplat.Am fost demisa din functia de sef magazin anul trecut ,am chemat in instanta societatea la care lucrez,din pacate procesul s-a incheiat in favoarea societatii deoarece actul aditional pe care eu l-am semnat si am sustinut ca a fost doar de luare la cunostinta.Sentinta s-a dat in felul urmator *Se respinge cererea reclamantei cu opinie diferita in sensul admiterii cererii reclamantei*.Mentionez ca acel act aditional l-am semnat fara ca el sa fie datat ,stampilat sau chiar semnat de conducerea societatii.
Motivarea opiniei separate a fost total in favoarea mea si s-a specificat ca acel act trebuia sa contina stampila si semnatura conducerii ,iar actul aditional prezentat de societate in instanta continea toate acestea (adaugate ulterior semnaturii mele),mai mult decat atat societatea era in procedura de insolventa iar actul aditional continea stampila veche a societatii ,si semnatura administratorului si nu cum prevede legea insolventei ,semnatura si stampila reprezentatului legal si nu are acceptul administratorului judiciar.,iar deasemenea actul comunicat nu a indeplinit forma unei notificari de modificare a contractului de munca (termen legal de 15 zile).Iar motivarea majoritatii a fost in felul urmator :*Actiunea reclamantei este nefondata deoarece eu am semnat acel act aditional si mi-am dat consimtamantul iar inregistrarea si semnarea de catre angajator se poate face ulterior ,iar obligatia de informare a fost indeplinita de catre parata in momentul semnarii actului aditional de catre reclamanta*
Intrebarea mea si rugamintea mea este sa ma sfatuiti ce pot sa fac mai departe si daca exista vreo minima sansa de a schimba solutia acestui caz in favoarea mea ?
Si daca nu ar urma la acest caz un recurs care ar putea fi urmarile negative pentru mine ca angajat in continuare al acestei societati?