avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate ralucaripan

Activitate ralucaripan

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
AM LUATTTTT URAA..........:dance3:

Va spun ceva si in acelasi timp ma rog sa nu fie adevarat .M-a sunat o colega avocata si a intrebat la barou despre rezultate si raspunsul a fost 10 feb. si promovabilitatea 30-40% oare chiar e bataie de joc?X-(
Oare care din variante e adevarata -peste o saptamana sau pe 10 feb.?
trebuie sa avem rabdare,mult nu mai avem ...:worthy:
felicitari tuturor ...=D> a meritat asteptarea sper sa fie bine pentru toti ceilalti .Eu una nu mai am putere nici sa vorbesc sunt epuizata .asteptam sper sa nu dureze chiar 2 saptamani la bucuresti in ceilalti ani a durat cam 11-12 zile .FELICITARI TUTUROR!:thumbup:
Cine stie cu ce mijloace de transport pot ajunge la Facultatea de Chimie - Calea Victoriei nr.149, sector 1 Bucuresti :-/.Mult noroc tuturor ca am ajuns pe ultima 100m
le-a dat pixuri care scrie gros si fumos dar si eu imi iau pix de acasa
Se pare ca nu sunt singura care se chinuie la OEPA poate ca suntem obositi si stresati dar va fi bine nu trebuie sa fim pesimisti ,capul sus....
Trebuie sa scrii cu pix albastru stiu de la o colega care a dat anul trecut si le-a dat pixuri de acolo nu a dat voie cu pixul personal.
ati terminat de invatat toata materia ? cine s-a apucat de recapitulat?mai avem o saptamana si stresul e la maxim#-o. MULT SUCCES !