avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Activitate motel2d

Activitate motel2d

Răspuns la discuția prescriptie sulta
Va multumesc D-lor avocati... o sa caut in Tulcea un avocat care cunoaste legea... o seara buna in continuare
Răspuns la discuția prescriptie sulta
Ok, multumesc! Problema e ca eu sunt din Tulcea si am discutat cu doi avocati de la Judecatorie si ambii mi-au spus ca sulta nu se prescrie. Ati putea cumva sa ma reprezentati dumneavoastra...sau altcineva ????
Răspuns la discuția prescriptie sulta
Ma scuzati, D-na Ioana.... de fel nu sunt prostut, da` nici foarte inteligent.... ADICA???? Unde sa ma duc si cu ce acte ????
Buna seara ! Va deranjez cu o problema in speranta ca ma veti ajuta : este vorba de apartamentul parintilor mei, care au decedat mai intai tata si apoi mama. Suntem in total 5 mostenitori : doi copii ai tatalui meu dintr-o casatorie anterioara si trei frati din casatoria pa.rintilor mei. La data la care tatal meu a decedat ( Apr.2002), mama a facut dezbaterea mostenirii, ea ramanand unic proprietar, iar noi 3(fratii buni) am semnat cate o declaratie cum ca am primit o suma de bani ce ni se cuvenea din apartament. Despre ceilalti doi nu se stia unde sunt. Dupa 6 ani a decedat si mama, iar noi am hotarat ca apartamentul sa-mi revina mie (fiind mezinul...etc). Am fost toti trei la un notar care mi-a eliberat un Certificat de Mostenitor, prin care fratii mei declarau ca imi cedeaza mie toate drepturile lor. Insa, pe Certificat apar cu drept de sulta si ceilalti doi frati vitregi, de care nu mai stim nimic de multi ani. Din aceasta cauza, nu pot face intabularea lui, deci nu pot avea drept de instrainare asupra apartamentului. Intrebarea mea este : se poate prescrie cumva sulta celor doi frati vitregi ? Daca da, care este urmatorul demers ? Va multumesc !