Va multumesc pentru promtitudine! insa as mai avea cateva intrebari, daca repectivul m-a lovit in lateral in timp ce eu eram deja angajat in traversarea intersectiei care ar fi sansele de reusita daca depun contestatie impotriva procesului verbal, pe ce articole de lege ma pot baza si daca contestatia mi se respinge ca fiind nefondata ce amenda voi platii tinand cont ca in 48 de ore este de 180 lei si dupa aceea intre 360 si 480 de lei? va multumesc!
intradevar, sanctiunea este amenda insa imprejurimea si faptul ca persoana a intrat efectiv in lateralul masinii mele fara ca macar sa aiba intentia de franare, eu fiind deja angajat in traversarea intersectiei dupa asigurare prealabila, pot risca sa-mi fie respinsa cererea ca fiind nefondata? nu m-am mai confruntat cu astfel de situatii insa am si poze de la locul accidentului! va multumesc!
nu am observat nereguli decat ca, din prostie si neatentie, am semnat la insistentele agentului constatator, instintarea de plata din procesul verbal in alb, nu era copletat nimic! acest lucru ma ajuta pentru a nu-mi fi respinsa cererea de anulare a pv?
am inteles ca este considerat drum public, dar in cazul mai sus mentionat ce rezolutie ar putea avea daca depun contestatie pentru anularea procesul verbal? va multumesc
In parcare la kaufland, domeniu privat, eu mergeam pe directia inainte iar un logan a intrat in partea dreapta masinii mele avariindu-mi portiera dreapta fata, portiera dreapta spate doar o parte, aripa intre roata si portiera si mi-a indoit roata! am mers la politie insa politia a spus ca eu sunt vinovat pt neacordare prioritate de dreapta! mi-a dat amenda de 180 de lei si mi-a suspendat permisul pt 60 de zile! intrebarea mea este daca aceasta amenda si masura complementara de retinere a permisului pt accident pe domeniu privat este corecta si ce as putea face eu in aceasta situatie? va multumesc!