avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_ioanna

Activitate ioana_ioanna

Si cererea mi-o vor accepta pe loc,sau ar trebui sa mai merg inca o data la tribunal pt a lua hoatararea?pt ca eu sunt din alt oras,iar procesul a avut loc in orasul din care e tatal copilului.Va multumesc!
El nu face sigur recurs pt ca nu s-a prezentat nici la proces si e plecat din tara.Dupa ce trec cele 15 zile.imi puteti spune ce ar trebui sa fac?Va multumesc!
Buna ziua! am avut proces pt incredintare minor,mi s-a dat incredintarea copilului si domiciliu a fost stabilt tot la mine si tatal copilului trebuie sa plateasca pensie alimentara,doar ca nu stiu cum sa fac ca sa devina sentinta definitiva si irevocabila,pt ca as vrea sa plec din tara si am nevoie sa ii fac pasaportul copilului.Va multumesc!
buna ziua! ma numesc ioana si as vrea sa stiu ce ar trebuie sa fac pt a avea incredintare copilului.el are 1 an si 2 luni si copilul il cresc eu,,tatal nu a articipat cu nimic la cresterea lui si nu participa nici acum,noi suntem in romania,iar tatal este plecat din tara,iar cand iam zis ca as vrea sa il dau in judecata a zis ca el nu se prezinta,si ca imi face problema ca nici eu sa nu il am si ca totul sa dureze mai mult ca sa ma faca sa cheltui bani,daca tatal ar vrea copilul,l-ar putea castiga,el avand un trecut nu tocmai frumos,a facut inchisore de 2 ori(pt bani falsi si violenta) si mai are un copilu caruia trb sa ii plateasca pensie alimentara si nu ii plateste si nici nu tine legatura cu el,copilul are domiciliu meu,iar tatal in alt oras,pt ca am inteles ca ar trb sa merg la el la tribunal,in suceava,iar eu sunt din bacau,as putea totusi si in bacau??si cam cat tim ar dura tot??si as vrea sa stiu daca pot face si fara avocat,pt ca eu nu lucrez,dar ma ajuta familia sa cresc baiatul.va multumesc!