Buna seara tuturor! Am urmarit discutia referitoare la cei care copiaza, cu sau fara hands-free, si sunt de parere ca ceea ce trebuie sa intereseze pe cei care au invatat este propria lor lucrare si nu ceea ce fac sau nu fac cei din jurul lor.
Evident, e deranjant ca tu, cel care ai invatat, sa pici examenul, in timp ce acela caruia i se dicteaza subiectele in mod inteligent sa ia examenul. Insa cred ca omitem esentialul: invatam pentru noi, cei care vrem sa fim viitori avocati!
Cei care copiaza nu vor putea copia la infinit si, mai mult, in fata angajatorului, a clientului sau, de ce nu, a instantei, lucrurile apar ca fiind foarte clare.
Nu toti suntem de aceeasi parere, ceea ce mi se pare absolut normal, insa consider ca selectia se va face in mod natural. Piata cerne foarte bine!
In concluzie, cred ca ar trebui sa vb despre lucruri care "ne dor": ce subiecte credeti ca se vor da maine? :)
O seara buna tuturor, spor la recapitalut (sau la invatat) si scuzati dimensiunea interventiei, dar trebuia sa exprim si eu un punct de vedere.
Foarte adevarat! Baremul se refera, in mare parte, la efectele contractului de asistenta juridica si, doar intr-o mica masura, la aspecte legate de contractul de asistenta juridica in sine.
Crede cineva intr-un subiect de genul "Activitatile fiduciare - parte din activitatea profesionala a avocatului"?
Sau credeti ca daca va exista un subiect referitor la activitatea profesionala a avocatului, acesta va privi toate activitatile acestuia mentionate in lege/ dezvoltate in statut?
Buna ziua tuturor!
Revin cu rugamintea de a-mi trimite sintezele "cele mult discutate" pe adresa zec_a_lina@yahoo.com.
Va multumesc si spor la invatat tuturor!