avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Activitate tatuemi

Activitate tatuemi

Răspuns la discuția probleme radiere auto
a_fleancu a scris:

Ce fel de act de vanzare cumparare ati facut?
De ce nu l-ati prezentat la politie si n baza lui sa va faca radierea?

politia? mi sa spus ca nu e competenta lor!
mai am o masina vanduta mia de demult la care nu mai am act de vanzare cumparare ptr ca mi-a fost furat odata cu altele din alta masina, iar comandantul politiei rutiere din galati de acum cativa ani, m-a intrebat daca mai am masini de vanzare ca vrea si el sa cumpere una fara sa o inmatriculeze! asta a spus dupa ce i-am explicat ca am dat-o unui "amic" si acesta a vanduto etc., am regasit masina la cineva , am intocmit un act de vanzare cumparare , acesta ultrior mi-a fost furat... am gasit din nou masina la un tip intr-o curte la 200metri de gardul politiei rutiere din galati ...iar comandantu a sups...ca nu are ce face ! nu au cum sa faca absolut nimic ! de masina aceea nu mai stiu nimic din 2003 si nu mai am nimic de la ea, nici acte nici numere sau carte de identitate! o pot radia doar in baza unei cereri la finante dar...iarasi trebuie sa am impozitul achitat la zi!
deci..politia nu are ce sa faca !
si unde trebuie sa ma adresez ptr al chema in judecata? mentionez ca am domiciliul stabil in galati , masina e inmatricluata pe galati dar eu locuiesc in bucuresti
ma puteti indruma?
Va multumesc!
doar act de vanzare cumparare ! pe vremea aceea nu stiu sigur daca se putea sau nu , dar acum pot radia masina doar in baza acestui act de vanzare cumparare fara ca cumparatorul sa o inmatriculeze si nu voi mai plati impozit ! dar...calculand ca nu am platit impozit de 2 ani ptr masina asta plus penalizari de 0.1% pe zi , plus la masina actuala am de plata vreo 6 milioane....
Buna ziua, am nevoie de un sfat ! Am vandut o masina in 2006 cu act de vanzare cumparare , dar cumparatorul nu a mai vrut sa inmatriculeze masina pe numele lui. Si in ziua de azi masina figureaza la mine. IN 2008 am inmatriculat masina pe care o am acum , si am fost obligat sa achit impozitul si ptr cea vanduta! Acum am de plata iar la impozit si ptr cea vanduta deja! Am cum sa transfer acest impozit pentru masina vanduta celui din actul de vanzare cumparare? Mentionez ca nu am nici tipul si nici banii necesari sa il urmaresc in judecata pe cumparator! De la finante mi s-a comunicat ca pot radia masina sa nu mai platesc dar sa achit datoriile din uram! Nu imi convine sa platesc impozit pe 4 ani ptr o masina pe care am vandut-o cu 10 milioane:( Va multumesc ptr sfaturi! Cu stima , emanuel tatu