avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate iosub florin

Activitate iosub florin

In urma cu o luna in localitatea Saliste conducand auto cisterna combustibil, la un moment dat pe banda unu pe care rulam se deplasa un autovehicul lent . Am depasit acest auto pe banda doi, (mentionez ca eram mai multe masini in aceasta depasire respectiv coloana). La un moment dat de pe banda unu intra in fata mea in aceeasi depasire un autoturism , iar apoi inca unul care ma acroseaza in bara dreapta fata intra in fata,franez, il tar cu botul capului tractor dupa care autoturismul intra in stanga intre roti. Au venit la fata locului politie, ARR, smurd. Dupa urmele lasate pe asfalt rezulta ca eu cu autocisterna nu am parasit banda doi de circulatie, s-a descarcat cardul pt timpul de conducere e OK, nebunu care a intrat in mine s-a ales ca prin minune doar cu cateva zgarieturi SO...la politie se hotaraste ca nu sunt de vina cu toate ca respectivul sustinea ca eu am intrat peste el. Am permis nu am primit amenda cei de la politie au avut si cateva marturii de la fata locului dar... acu vine distractia cel care a intrat in depasire mai era cu altul respectiv cel cu prima depasire. Veneau din Germ cu masini, iar ei amandoi sustin acelasi lucru.CA LAM LOVIT. acu io stiu ce e in capul lui intra pur si simplu sub masina mea si sustine altceva cert e ca a depus contestatie. si acum: Eu la locul de munca stiti cum e cum sa le spun ca am in fiecare luna proces? tocmai la Saliste as putea sa cer solutionare in lipsa dar oare e bine ? nu profita nebunu de lipsa mea sa invoce el si sa dovedeasca el chiar sa aduca martoru prieten in favoarea lui? stiti cum e la noi , se va aduce dosarul cu masuratorile politiei si cu toate cele de la fata locului sau eu mai stiu ?