Eu am concediu de sarcina si lehuzie care mi-l plateste primul angajator, nu vreau nici un ban de la cel de-al doilea angajator, ci doar sa imi justific prin cererea fara plata de ce nu pot ajunge la serviciu....pana intru in CIC de la 01.10.2010
Dar daca imi incheie un nou contract de munca imi pot depune cerere in aceeasi zi de concediu fara plata? Nu vreau sa fiu platita, ci doar sa mi se rezerve postul....
Buna ziua! Am o mare dilema si poate ma ajutati....
-am 1 contract de munca pe perioada nedeterminata din 2001(la privat), eu fiind in concediu postnatal;
- de la 1 septembrie 2010 sunt titulara in invatamant si trebuie sa inchei un nou contract de munca tot pe perioada nedeterminata la alt angajator.
Cum trebuie sa procedez pt a nu pierde nici titulatura si nici indemnizatia pt cresterea copilului?
Am intrebat peste tot si e o dilema..nimeni nu s-a mai confruntat cu asa o problema...raspunsul lor a fost ca se poata incheia un nou contract de munca, dar in aceeasi zi sa imi iau concediu fara plata pana intru in CIC, dupa care sa suspend ambele contracte? Este legal, corect asa ceva? Va multumesc anticipat pt ajutor!