maglas a scris:
ctynn a scris:
nu este legal!
Art. 17. - (1) Personalului care s-a aflat in concediu platit pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 7 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si personalului ale carui raporturi de munca sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, i se acorda, la reluarea activitatii, salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale in care a fost incadrat anterior suspendarii.
(2) Pentru personalul prevazut la alin. (1), gradatia corespunzatoare transei de vechime in munca se stabileste conform legilor specifice.
rt. 30. -
(3) Reincadrarea personalului se face corespunzator transelor de vechime in munca si pe functiile corespunzatoare categoriei, gradului si treptei profesionale avute in luna decembrie 2009.
[4) La functiile de executie unde s-a redus numarul de grade sau trepte profesionale, reincadrarea personalului ale carui grade sau trepte profesionale au fost eliminate se face la gradul sau treapta profesionala imediat urmatoare celei eliminate.
Eu zi ca este legal. deoarece:s-a primit o noua organigrama in care postul pe care il ocupam nu mai figureaza
Prin urmare se face incadrarea conform L 330. Faptul ca acel post nu mai exista nu inseamna concedierea salariatului ci reincadrarea sa in noile prevederi legale.
Multumesc pentru raspuns!
Nu stiu daca am inteles corect...... Institutia va trebui sa ma reincadreze cf L 330 ? Pe ce post, daca postul nu mai exista? La reintoarcerea mea din concediu de crestere copil intituatia este obligata sa-mi reinfiinteze postul ?