avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianaGoia

Activitate AdrianaGoia

Discuție Taxa studii ASE
Buna ziua. Anul acesta in iulie am fost acceptata la cursurile de management din cadrul ASE. Dupa exament mi s-a solicitat sa platesc jumatate din taxa de studii adica 1800 lei, pentru care am primit o chitanta. Eu nu am semnat pana acum nici un contract cu ASE-ul si nici nu am participat la vreun curs intrcat anul universitar nu a inceput. Problema este ca trebuie sa plec din tara si nu mai pot participa la cursuri dar cand am mers la ase pentru restituirea taxei mi s-a spus ca mi se restituie doar jumatate ca asa scrie in regulament. Insa regulamentul spune clar ca se restituie 50% din taxa dupa afisarea listelor finale cu candidatii admisi, ori anul asta va mai fi o sesiune de admitere incepand cu luna septembrie, deci listele finale cu toti cei admisi se va publica undeva la sfarsitul lunii septembrie. Intrebarea mea este ce trebuie sa fac si cum sa abordez problema pentru a-mi recupra toti banii pentru ca mi se pare furt pe fata sa imi ia 900 lei taxa pentru studii pe care eu nici nu le-am inceput. Pot informa protectia consumatorului despre aceasta prblema?
Va multumesc!