Am sa relatez mai pe larg problema pe care o am....sunt casatorita cu un cetatean cipriot din anul 2000,casatorie care a avut loc in Romania,apoi am plecat in Cipru si am locuit pana anul trecut cand satula de viata de acolo, si de comportamentul sotului meu,m-am intors in tara cu copilul.Am preferat sa raman aici,am inscris copilul in clasa 1-a,si mi-am vazut mai departe de viata,fara insa ca sa divortez(urma sa o fac)..in timpul acesta tatal copilului a mai venit in Romania si la vizitat,si incet,incet mi-a castigat increderea, si l-am lasat sa vina sa ia copilul in vacanta de vara acolo....(a promis ca-l va aduce inapoi) acum insa el nu mai vrea sa-mi dea copilul,l-a inscris chiar si la scoala acolo....As dori sa stiu ce sanse am,sa-mi recapat copilasul :( daca intentez divort aici in Romania.
Va multumesc!
As dori sa stiu daca in urma unui divort de un cetatean cipriot,legea mi-ar incredinta copilul minor mie...mentionez, casatoria a avut loc in Romania,dupa care am locuit acolo in Cipru. Ce sanse am?