avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate kicsim21

Activitate kicsim21

Răspuns la discuția lucrare particularã în bloc
Multumesc pentru raspunsuri. NU exista o hotarire a asociatiei, nici macar al comitetului, pur si simplu a fost initiativa presedintelui care a decis sa mai dea de lucru firmei care a izolat exteriorul. Precizez ca exteriorul s-a facut cu polistiren de 15, iar interiorul cu acelasi polistiren expandat, dar de 10. Lucrarea exterioara a costat 5300 de lei, mi se pare suspect de scump.
Răspuns la discuția lucrare particularã în bloc
valitinu a scris:

polistirenul de exterior este f bun si pt interior


s-ar putea, dar ce se intampla daca se muta cineva? zidul a fost lovit, zgâriat etc. de sute de ori. Cum va arăta peste un an?
Răspuns la discuția lucrare particularã în bloc
am fost lasati pe dinafara inseamna ca s-au început lucrările şi ulterior preşedintele a întrebat cine este de acord.Noi nu am fost. Chiar şi la un membru al comitetului s-au început lucrările fără acordul lui
Bună ziua.
Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă cât o să ţină) pentru o sumă mult prea mare (800 RON pe locuinţă). Noi nu am acceptat şi am fost lăsaţi pe dinafară. Întrebarea mea este posibil să apelăm la o altă firmă (mai ieftină) pentru a face lucrarea sau asociaţia poate să ne oprească?
O seară plăcută.
Aici nu este vorba de o suma mica ci de 60 de milioane lei vechi. Asa nu cred daca dumneavoastra v-ar placea sa vina cineva si sa va scoata acesti bani din buzunar, mai ales ca in programul primariei ar costa 20-25... Raspuns inca nu am primit la intrebare : exista vre-un cadru LEGAL care sa reglementeze aceasta chestiune?
M-am gandit ca poate exista o lege care sa reglementeze ce trebuie sa faca cei care nu participa (de exemplu daca suntem obligati sa ne vopsim partea). Intrebarea a venit pentru ca asociatia vrea sa ne constranga sa platim centura aceea de metal pe care o pune vecinul de jos pe partea superioara a polistirenului (ca sa nu cada ploaia direct pe polistiren dat fiind faptul ca noi nu participam).
Multumesc.
Cat despre faptul ca noi nu intelegem aceasta initiativa laudabila, mentionez ca blocul ar intra in programul primariei, daca va functiona, anul viitor, iar noi am fost de acord cu acest program. Astfel toata graba este ca unii sa-si faca niste bani... Cat despre raspunsul dumneavoastra: sa inteleg ca presedintele imi poate impune sa platesc chiar toata suma pentru reabilitare?
Asociatia de locatari al blocului a decis ca doreste reabilitarea blocului pe cale privata (adica fara programul primariei). Intrebarea mea este care sunt cheltuielile pe care trebuie sa le suportam in mod obligatoriu daca nu vrem sa participam la reabilitare (vopsit, etc.)?