am o iubita care dupa o casatorie cu un anume domn are acum ceva probleme grave cu bancile,doresc foarte mult sa o ajut ptr ca d-nul fost sot a profitat de ea si toate creditele le-a facut pe numele ei...
In timpul cat erau casatoriti,au avut o firma de distributie,destul de mare...la un moment dat au dorit sa faca o schimbare,sa se extinda...in felul asta s-au imprumutat de la banci,sume destul de mari...care inca si acum sunt valabile,trebuiesc inapoiate bancilor(cateva sute de milioane vechi).Firma in acest moment este in faliment,sub sechestru din cate stiu....problema mea si ai ei este cum ar putea scapa ea de aceste datorii(amintesc el le trecuse pe numele ei desi el era patronul)odata ce ea a divortat?cum ar putea sau daca exista vreo solutie in acest caz ca ea sa ramana asa cum este normal fara nici o datorie,odat ce ea a fost de acord sa fie trecute pe numele ei creditele doar ptr binele familiei,linistea familiei si din frica fata de el din cate mi-am dat eu seama,asta fara ca ea sa imi spuna lucrul asta.....Va rog,ajutati-ma si spuneti-mi,exista vreo solutie favorabila ei...nu merita sa i se intample asta!Va multumesc din suflet...astept parerile si sfaturile voastre...cu ce as putea face