intr-o curba cu drumul plin de denivelari cu o viteza de 50 km/h am acrosat 2 fetite de pe marginea drumului si cu masina incercand sa le evit am ajuns intr-un pom. m-am dat jos din masina si m-am dus la fete.nu am apucat sa vad decat una dintre ele care avea sange la nasuc, in momentul acela mai multe persoane au sarit sa ma bata cu scandal mare va dati seama. am fugit pin curtea unui localnic vreo 3 km am mers prin padure si camp pana am ajuns acasa.aici convins fiind ca cel putin pe fata care am vazut-o culcata si cu sange la nas am omorat-o, am hotarat ca nu mai are rost sa traiesc.mi-am pregatit o funie sa ma spanzur.neavand curaj am baut dintr-o sticla de palinca nu pot spune exact cat[200-300 de grame], in momentul in care imi pregateam funia ma surprins un baiat care ma cauta deja peste tot prin inprejurimi. convingandu-ma ca nu fac bine si ca fetitele sunt la spital si nu au murit am sunat la un avocat si mi sa spus sa ma duc imediat la un postul de politie. timp in care o sa ma insoteasca si dansul.am ajuns am mentionat scris ca am plecat de frica cetatenilor care incepuse sa ma loveasca. am suflat in fiola m-ia iesit 0,48 si m-am urcat cu agentul din com respectiva in masina ducandu-ma la inspectoratul jud de pol.ajungand aici am dat o declaratie cu avocatul de fata si ma dus la spital sa imi recolteze sange, mai tarziu am aflat ca m-ia iesit 1,05 la mie. in urmatoarele zile am cautat copii la spital am fost alaturi de parinti tot timpul pana cand s-au facut fetitele bine. cea mai mica a avut 9 zile de spitalizare.cea mare a fost mai rau, cu tot cu recuperare sau strans peste 70 zile, parintii acesteia mi-au cerut 25 mii lei noi pentru care sa isi retaga plangerea . lucru care sa si intamplat. din luna aprilie 2009 pana acum nu mai stiu nimic, dmv ce spuneti? ce mi se poate intampla fiind la prima abatere?