ady_bc a scris:
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Ati confirmat ce stiam si eu. Doamna judecator a avut o atitudine foarte "ciudata", nu fata de mine, ci fata de toti ceilalti participanti la sedinta de judecata (parti si avocati), s-a certata cu toata lumea, cu doi dintre avocati foarte urat, tipa gesticula, ii certa pe toti. Cei doi domni avocati cu care s-a certat mai urat s-au lasat pagubasi pana la urma si au renuntat sa mai tina pledoaria. Atat cat am putut eu sa imi dau seama cei doi avocati stiau despre ce vorbesc si pareau a fi bine pregatiti. Doamna judecator a respins toate exceptii, cererile de probatori, era foarte grabita, nu te lasa sa vorbesti.
Cand mi-a strigat dosarul primul lucru pe care mi l-a spus a fost : "exceptia necompetentei teritoriale", am ramas blocat deoarece eu stiam ca nu poate sa o invoce din oficiu si totusi......................:stunned: a ridicat exceptia.
Desi nu am multa experienta in instanta e prima data cand vad o astfel de atitudine din partea unui judecator fata de partile din dosar si avocatii partilor.
Sunt multi astfel de judecatori, iar cand vine vorba de declinarea competentei imediat sunt pe faza (asa mai scapa si ei de dosare).