scrie in legea aia tampita din care am dat examen :))
da,ceea ce inseamna ca suntem deja validati
Merci mult! mi-ai mai dat niste sperante. E posibil la civil unde am scris si cu articole din cod, definitii cum au vrut ei sa i-au 2,5??? pai am innebunit. Ala care a copiat dupa mine a luat 7. Oricum la contestatii a fost procentul mare de intrati dupa cum ai zis, se pare ca, comisiile nu isi fac treaba cum trebuie si noi ne imbonlavim de inima si cu banii luati.
da sunt aceleasi. O colega de pe forum le-a transcris.
bambyro check mail! :D
Principale carti dupa care am invatat au fost sintezele nomina lex, codurile, legea organizarii actualizata, cursurile din facultate si inca 15 carti de diferiti autori (tratate, cursuri univesitare, dictionar juridic roman si dictionar juridic latin-roman). Dar nu am invatat toate aceste carti, doar m-am folosit de ele.
Eu invat foarte bine daca scriu, asa ca am inceput sa stau cu subiectele din 2008 intr-o parte si le-am luat random (bol cu biletele - nah...sa fie mai interactiv :"> ).
Pe caiete studentesti scriam subiectele si le si invatam in acelasi timp. Combinam sintezele nomina lex cu alte carti /coduri (in cazul in care informatia nu era suficienta) .
In zilele de examen am repetat subiectele pe care le-am facut (dormeam 3 ore pe noapte - era extrem de obositor dar vroiam ca informatia sa fie "fresh")
Am reusit sa invat pentru ca am combinat utilul cu placutul si cu stresul. Altfel nu aveam nici o sansa.
Multumesc frumos! Da, te ai sacrificat dar a dat roade sacrificiul tau. profit de bunavointa ta si te intreb daca aceste subiecte coincid cu sintezele de la aceeasi editura,adica pachetul de carti care il vand ei pe net. daca nu sunt aceleasi, le ai cumva in suport electronic?
v-am trimis :)
s-au afisat la iasi