vecinii mei (nu e vb de administrator sau de presedintele asociatiei , ci de simpli locatari) au curiozitati de genul:
cine e persoana cu care locuiesc in apartament?
cine vine la mine in vizita? etc.
Ultima data un vecin mi-a zis "...doar 2 persoane locuiesc?!?! , ca eu am vazut ca intra mai multa lume in apartament!"
Avand in vedere ca atat eu cat si colega de apartament plecam foarte devreme si ajungem foarte tarziu imi vine sa #-o
Daca se intampla sa ramana cineva peste noapte, aceaste lucruri nu se intampla decat de maxim 3-4 ori pe luna (acum am observat ca in primul mesaj am scris "pe saptamana"- voi edita mesajul)
Mai mult, colega mea de apartament nu este niciodata in weekend-uri, prin urmare , in apartament nu sunt aproape niciodata mai mult de 2 persoane.
Asadar, mi se pare absurd ca oamenii astia, pe care nici macar nu ii cunosc sa aiba un astfel de comportament.
Mi-e teama sa nu am probleme sa nu ma trezesc cu persoane in plus trecute la intretinere pentru simplul fapt ca am vecini care nu au ce face.
Multumsc pentru info. Voi citi legea respectiva si voi incerca sa gasesc ceva acolo.
Sincer , sunt foarte revoltata, si cautam o metoda sa scap de oamenii acestia care au rpea mult timp liber.
Ma confrunt de ceva vreme cu o problema care imi da mari batai de cap.
Locuiesc intr-un apartament de 3 cam cu inca o persoana si am impresia ca jumatate din bloc considera ca in casa mea sunt de fapt o duzina de oameni.
M-am saturat de aluziicu privire la nr de persoane care intra in casa!
Administratorul imi spune ca nu stiu ce "doamne" sustin ca apartamentul e "hiperpopulat"
Daca mai ramane cineva in weekend sau peste noate probabil e tragedie, chiar daca asta se intampla de maxim 3 ori pe luna si, in 99,9% din timp, in apartament sunt doar 2 persoane.
Acum intrebarea mea e: Cum pot scapa de oamenii astia?Ma gandeam sa pun un afis cu extras din lege sau ceva...poate se simt.
Atitudinea asta nu este una calomnioasa?N-ar putea oare fi acuzati acesti vecini curiosi de calomnie?
Ma gandeam sa lipesc un afis "In atentia vecinilor prea curiosi" in care sa precizez la ce riscuri se supun daca mai fac afirmatii nefondate, numai ca nu ma prea pricep :sorry: