Pai dosarul a fost completat dupa datele din buletin , separat am mai pus o adresa la care nu ma aflu domiciliat .
Pentru fapta de detinere a fost propusa amenda penala .
Dar pana in ziua de astazi pe adresa de buletin nu am primit nimic .
Este posibil sa fiu citat in cauza la adresa alternativa? si eu sa nu am la cunostiinta lucrul acesta?
A fost completat dosaru pentru detinere in vederea consumului de 1 gram marijuana,cu datele de pe buletin,separat s-a mai cerut o adresa alternativa , nu am primit nimic la adresa din buletin pana in ziua de astazi , ce este de facut? am cautat pe siteurile de judecatoriei si pe siteul tribunalului ca parte in dosar nu am gasit nimic ........ ce pot face in situatia de fata?
ca sa achit amenda trebuia sa primesc ceva?
unde sa merg sa aflu clar ?:sorry:
nu,am achitat nimic , carnetu il am , si domiciliu din buletin este acelasi cu datele inscrise pe declaratie ,dar nu si cu ce s-a scris anterior de catre mine , adica alta adresa , pe o foaie separata..
pai si cum sa fac asta , deoarece eu nu cunosc numar dosar , am cautat pe site-urile de specialitate in domeniu de tribunal si curte de apel , dupa parte in dosar , nume adica si nu figureaza nici un dosar ....
(conducere sub influenta drogurilor)
In cazul in care am fost la procuror , am dat declaratie ca am 1 gram de iarba in vederea consumului si dansu a stabilit amenda pentru asta , am inteles ca ar fi vorba de o amenda penala .
, dar a mai cerut separat de datele din buletin daca mai am vreo adresa de adaugat , si pe o hartie separat am scris o alta adresa , si un alt nume , dosaru fiind undeva din 2007 , nu stiu numar dosar nu stiu nimic ..... nu am primit nici o citatie pana in ziua de astazi la adresa din bulentin .
Rog a mi se oferi o parere sau un sfat , ce ar trebuii sa fac ?
este oare posibil trimiterea citatiei la adresa oferita aiurea?
si nu la cea din buletin?
Va rog.. astept un raspuns :((