avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate kreator

Activitate kreator

Multumesc pentru raspuns.
Deocamdata a venit cineva care a orpit alarma. Asta la insistentele mele la Politia Bragadiru si dupa un telefon la 112.
Mi s-a spus de catre angajatul Postei ca alarma este defecta si ca nu mai au contract cu firma de monitorizare.
Initial cei de la Politie au incercat sa ma intimideze si sa ma faca sa renunt spunand ca nu este de competenta lor.
Eu chiar le-am spus ca vreau sa depun plangere, dar nu au luat in seama aceasta solicitare.
Luni voi incerca sa vorbesc si cu dirigintele Postei. Trebuie sa fac o solicitare scrisa?
Buna ziua,
De o lunga perioada de timp alarma de la sediul Postei Romane din Bragadiru, jud. Ilfov se declanseaza si suna pe perioade mari de timp. Acum vreo doua luni a sunat timp de 16 ore.
Chiar si acum este declansata. Nu are decat 1 ora de cand a posrnit...
Aseara a inceput pe la ora 17 si s-a oprit in jur de 23.
Am sunat la Politia Locala de mai multe ori iar ei mi-au spus ca nu pot sa faca nimic in aceasta privinta.
Astazi am sunat din nou cu acelasi rezultat.
Ce as putea sa fac? Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a pune capat acestei situatii?

P.S. Sper ca am ales bine categoria forum...
Buna ziua!
Sa inteleg sa semnatura sotiei si faptul ca am trecute alte date in rubrica de domiciliu a contractului nu anuleaza aceste contracte? Eu ma gandeam ca fiecare trebuie sa semneze in numele lui. Nu ar fi trebuit sa se gaseasca variante pentru a semna chiar eu contractul? In contract este trecuta si o rubrica in care ar fi trebuit sa fie trecut un imputernicit, dar nu este completat nimic in acel spatiu. Ma cam speri faptul ca sotia poate sa faca contracte in numele meu si ca acele contracte sunt considerate legale.
Cu aceeasi stima!
Am facut, la Romtelecom, o comanda telefonica pentru internet si antena Dolce. Mi s-a spus ca nu se poate internet fara linie telefonica asa ca am luat si telefon de la ei. Telefonul si internetul sunt montate, antena nu s-a montat inca desi au trecut 2 saptamani de cand am facut comanda. Contractul de telefon si cel de internet sunt facute pe numele si CNP-ul meu dar nu este trecuta adresa de pe buletin ci cea de unde s-a facut instalarea si contractele au fost semnate de sotia mea, eu fiind plecat in ziua montajului. Intrebarea mea este daca pot rezilia acel contract sau acel contract nu are nicio valoare. In situatia in care nu are nicio valoare ce ar trebui sa fac pentru a nu mai avea nicio obligatie fata de Romtelecom? Ar mai trebui sa spun ca o data cu instalarea mi-au dat si un telefon fix si un modem in custodie.