avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Fourmi32002

Activitate Fourmi32002

Buna ziua,

am inceput o campanie umanitara pentru colectare de fonduri si bunuri pt un orfelinat. De ce acte ar fi nevoie ca sa fie totul in regula? Momentan am facut contracte de donatie (intre persoanele care doneaza - donator si noi ca fiind donatar) in care mentionam ca bunurile primite vor fi in continuare donate catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Sector 2 (cu care am stabilit sa colaboram) pentru campania (am precizat in contract numele campaniei si perioada in care se dasfasoara). As vrea sa stiu daca este destul, ulterior o sa fac si contract de donatie intre noi si Directia Generala.... . Fondurile le colectam in urne de donatii, trebuie deschis un cont bancar?
Care sunt procedurile?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua,

Va scriu in legaura cu imaginile downloadate de pe internet, as vrea sa stiu in ce masura le poate cineva folosi in afisaj si materiale publicitare. Exemplu: wallpapere care pot fi downloadate gratuit la rezolutii foarte mari, daca as face cateva materiale publicitare folosindu-ma de astfel de imagini, incalc vreo lege? Si daca da, puteti sa imi spuneti care, pentru ca nu as vrea sa risc prea multe.

Multumesc anticipat