avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate kokogeany

Activitate kokogeany

buna ziua ...vin si eu cu o intrebare cam neobisnuita:am facut un contract acum doi ani cu romtelecom clicknet (la serviciu de telefonie si internet).Totul a fost frumos au zis ca am 6 luni gratuite de abonament dar facturi au inceput sa imi cada in cap inca din prima luna ba chiar mai mult decat era abonamentul initial ...imi ziceau ca am vorbit de pe telefonul fix si cautau tot felul de motive si eu nici macar nu tineam fixul in priza ...in fine ...am platit lunar pana am sunat in luna august 2009 sa imi inchida abonamentu pe o perioada nedeterminata..am sunat au zis ca e ok ca nu e nici un fel de problema ...le-am explicat ca nu renunt la abonament doar ca stateam singur si ma mutasem cu scoala in iasi si ca nu mai avea rost sa platesc abonamentul degeaba.in fine toate bune pana acum cateva zile cand imi vine plic deja cu hotarare judecatoreasca.mentionez ca in decurs de 12 luni adica un an nu am primit nici cea mai mica somatie de la ei ca as avea de plata sau ceva de genu ...tinand cont ca abonamentul a fost facut pe incredere fara acte pe casa ..doar cu buletinul ce ar putea sa se intample ???