avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate SIMONIKA27

Activitate SIMONIKA27

Nu am intentia de a insela statu sub nici-o forma, am intrebat doar daca incheid conventia mai pot gasi alt servici cu carte de munca.Aveam nevoie de sfatul d-voastra!
Eu sunt absolventa de studii superioare promotia asta, prietenul meu vrea sa ma angajeze pe firma lui pt a beneficia de conventie, dar vrea sa stiu daca mai pot lucra in alta parte cu carte de munca, afecteaza cu ceva conventia facuta?
Eu fiind absolventa de facultate, prietenu meu vrea sa imi faca conventie pe firma lui, dar eu am domiciliul in Suceava.Eu vreau sa stiu daca pot lucra cu carte de munca la alta institutie?Conventia include si cartea de munca?
Buna ziua!Am o nelamurire, daca inchei conventie cu un angajator in Dr.Tr.Severin, mai pot gasi servici in Suceava cu carte de munca?Ma mai angajeaza cineva daca am conventie incheiat cu un al angajator?
Inca o intrebare angajatorul din Severin ce acte are nevoie pt ami face mie conventia?Multumesc mult de tot!
Buna ziua! Daca eu nu beneficiez de indemnizatie de somaj si ma mut in alta localitate, daca cineva ma angajeaza beneficiaza de prima de instalare? Multumesc anticipat!
Buna ziua!Am si eu o intrebare,daca eu am domiciliu stabil in Suceava si vreau sa ma mut in Mehedinti, cine primeste prima de instalare, eu sau angajatorul?Eu in mod initial doresc sa ma mut in Severin ce trebuie sa fac pentru a primi prima de instalare?Sunt absolventa de studii superioare promotia 2010,Multumesc!