avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Activitate simona_t

Activitate simona_t

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Eu am reusit sa obtin o astfel de adeverinta de la Directia Fiscala - Serviciul de Urmarire si Executare Silita Persoane Fizice si Persoane Juridice... am rezolvat problema intr-o zi, poate am avut noroc. Oricum, vad ca aceasta directie tine de Consiliul Local nu de AFP. Daca este nevoie incerc si cu o cerere la AFP.
Buna! Si eu pot sa spun ca am luat examenul anul asta. :)
Voi renunţa la locul in camin si voi alege chiria intr-un ap. cu 2 camere din bucureşti.
Am inchiriat deja un apartament dragut in titan, aproape de metrou. Este cineva interesat? Dezavantajul ar fi ca apartamentul este semidecomandat însa pretul este destul de bun.
ovidjus a scris:

pariaza cineva?... care va fi ultima medie? eu zic 77.3 :hm:

7,55

Serena2603 a scris:

Pentru Patrick: Sunt 4 femei si un barbat la Comisia 3. Una din femei mi se pare mai dificil de "cucerit" si anume psiholoaga. Am inteles de la paznicii din fata ca au fost si note sub 6 la ei. Domnul nu mi a adresat nicio intrebare. Cel mai mult a vb psiholoaga care e si cea mai tanara din toti - la vreo 35 de ani.

Din cate am inteles membrii comisiei se trag la sorti in fiecare zi.
alexandra_gav a scris:

Eu am participat la 2 simulari si in ambii ani am avut pauza de 30 de minute.

La examen pauza e de o ora, timp in care completezi o foaie cu cateva informatii pentru interviu.

E ok momentan, sa vedem ce rezultate se mai anunta...abia astept ziua de miercuri!
:)
marileta a scris:

daca 10% sunt pe acest forum atunci numarul celor care au luat peste 7 ar fi de 280! Mult, foarte mult pentru nota pe care am luat-o....

Daca trec de proba eliminatorie 280 de persoane eu zic ca e bine, toti cei care au facut peste 70 de puncte au o sansa!
ioana.dark a scris:

Pentru ca v-am promis un clasament, revin cu el. s-au anuntat 28 de colegi cu note peste 7, astfel: 86-3; 84-1; 83-2; 82-1; 81-1; 80-4; 79-3; 78-4; 77-3; 76-1; 75-2; 74-1; 72-1, 71-1. Felicitari tuturor!

=D>
Multumim!
Ok, cand ne apucam de grile de rationament?
:D
Eu cred ca cel putin 30-40% din cei care au sustinut examenul anul asta urmaresc forumul zilele astea chiar daca in timpul anului nu au fost alaturi de voi...nu putem decat sa asteptam pana miercuri, dar eu cred ca nu vor fi mai multi de 100 cu punctaj peste 80...asa ca toti avem sanse, trebuie doar sa profitam de ele si, dupa ”reincarcarea bateriilor”, sa incepem sa ne pregatim pentru urmatoarea proba.