cred k am despicat firul in 4. am crezut k e o capcana, si k nu are cum s fie simplu. dar am cazut in extrema cealalta! si am cazut in propria mea capcana...
pai din faptul k nu se spune in speta!!! dak ei au spus doar k sotia a semnat citait, de ce sa presupun eu k citatia a fost datata si semntata de agent! exact asta am facut, m am limitat la datelel din speta! care nu fac fac mentiune decat de semnatura sotiei!
in speta, citatia a fost semnata de sotie. de ce nu pot sa ma gandesc la celelate mentiuni din cuprinsul dovezii de citare, care , alaturi de semnatura , sunt obligatorii??? sotia a primit o citatie nedatata, nesemnata de agent! e procedura indeplinita? pt k dak ei fac mentiune de semnatura, trebuie sa iau in calcul si celalte mentiuni! nu pot sa fac abstractie de ele, pt k procedura de citare trebuie sa fie legala DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!
pt k art 179 vb doar de inmanare. in speta se spune si de semanare, semnatura care se regaseste in asrt 181(1)! pt k nu citatia se semeneaza in intregul ei, citatia ramane in mana persoanei , adik a sotiei, dovada de primire se semneaza!!!! si in speta nu se spune de semnatura agentului!!!
adik dak citatia nu a fost semnata de agent procedural , nu i s a spus calitatea si citatia nu a fost datata, nu e viciata procedura????
adik din art 181 se spune doar de semnatura. de ce art 181 nu se regaseste in barem , knd ei fac referire de semnatura, semnatura despre care vb art 181! se mentionaeza doar k a fost semnata! si restul mentiunilor???????? sa presupun eu k au fost indeplinite, dak speta se limiteaza doar semnatura si calitatea sotiei??
sper k nu va suparati k imi expun aici problema. dar poate va intereseaza intr-un fel si p voi. urmatoarea speta, subeictul 4 de la sng, Procedura penala, "precizati daca procedura de citare a fost legal indeplinita in situatia in care citatia emisa la adresa unde locuieste partea civila a fost primita si semnata de sotia acestuia si ce se va dispune pt term urmator.
ei spun k procedura a fost legal indeplinita . de ce????
nu se mentioneaza niciunde in speta de calitatea, semnatura celui ce o inmaneaza si data inmanarii citatiei!!! deci procedura e nelegal indeplinita in lipsa acestor mentiuni, fiind viciata!!
daca avem o problema , si ni se dau niste date, noi solutionam problema doar pe baza datelor expuse, fara sa facem presupuneri! Si atunci daca in speta nu se spune de semnatura agentului eu de ce as presupune k el a semnat si datat citatia??!?????
DE CE S-a indicat in barem doar art 179, cand in speta se vb si de semantura sotiei , si despre semnatura citatiei se vorbeste in art 181 (1), care nu a fost introdus in barem.pt k , in fapt, nu citatia in intregul ei a fost semnata, ci numai dovada de primire!!!!!
cine citeste acest mesaj, va rog, spuneti va si voi opinia! k poate asa intelegem mai bine cu totii! kiar dak acum pare totul ...pierdut.
la Procedura penala, la subiectul 4, se mentioneaza in spetadoar ca "citatia a fost primita si semanata de sotie. atat!!!!!!!!
de ce e procedrua legal indeplinita???
nu se mentioneaza niciunde in speta de calitatea, semnatura celui ce o inmaneaza si data inmanarii citatiei!!! deci procedura e nelegal indeplinita in lipsa acestor mentiuni, fiind viciata!!
daca avem o problema , si ni se dau niste date, noi solutionam problema doar pe baza datelor expuse, fara sa facem presupuneri! Si atunci daca in speta nu se spune de semnatura agentului eu de ce as presupune k el a semnat si datat citatia??!?????
DE CE S-a indicar in barem doar art 179, cand in speta se vb si de semantura sotiei , si despre semnatura se vorbeste in art 181 (1). pt k , in fapt, nu citatia in intregul ei a fost semnata, ci numai dovada de primire!!!!!
nu inteleg, cu 10 locuri ai cazut? si dupa tine, in tabelul initial, cate persoane mai erau? cati ati cazut? ce bine k ai trecut peste un asa soc! esti o persoana puternica