avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate Guse_Alex

Activitate Guse_Alex

Cu tot respectul
Si asa sper sa fie
Răspuns la discuția accident
doar daune materiale
Răspuns la discuția accident
Atuncea toti mi-au spus ca este politist si nu am ce face. Cei care o sa imi faca acea expertiza sunt dor 7 in tot judetul si sunt mana in mana cu potitia. Eu presupun ca el a incercat sa ma depaseasca pe partea dreapta.
1. Ce ar fi trebiut sa fac, sa continui si sa incerc prin instantele de judecata pentru a se face lumina si care ar fi fost sansele de a castiga acest proces.
2. si acum dupa 7 luni de la incident daca mai pot face ceva, tinand cont ca dovada a avut o luna pentru contestatie.
Discuție accident
Acum cateva luni am fost implicat intr-un accident de circulatie cu un politist de la circulatie. El era civil si pe motocicleta personala. Ma aflam pe banda unu de circulatie am vrut sa intru pe o alee spre dreapta si am fost lovit in partea dreapta spate de acest individ. In perioada aia nu am avut bani sa imi iau un avocat bun si am incercat sa merg la avocati care cereau mai putin. Acestia mi-au spus ca procesul o sa il pierd fiindca, cei care fac astfel de anchete sunt mana in mana cu politia si o sa pierd procesul, in acest caz nu imi mai puteam face reparatia pe casco. El acuma si-a facut motorul pe asigurarea mea iar eu pe casco
Intrebarea mea: Cum trebuia sa procedez in acest caz ca sa se faca lumina in aceasta situatie si/sau ce mai pot face acuma dupa 7 luni de la producerea incidentului. Presunoun ca nu mai pot face nimic
Nu stiu ce a fost in capul ei atunci, dar daca nu le poate recupera pe cale amiabila ce variante ar mai fi?
Multumesc pentru raspuns
Dar pentru actele lasate nu are nici o dovada iar pentru salariu nu a semnat nimic pana acum. Am vb cu ea si mi-a spus ca la angajare a pus-o sa semneze ceva sar nu a primit nici in acest caz nimic.
Mii de multumiri pentru primul raspuns.
Mama sa angajat la o firam de paza si protectie. La angajare i-a cerut toate actele in original si ea le-a lasat. La ora actuala are restant 3 salarii si nu stie daca este operat vreun salariu pe cartea de munca.
Are zeci de procese cu firme si cu fosti angajati. De curand sa aflat ca si-a schimbat numele firmei, care este detinuta de un alt administrator. Ocupatia mamei este agent de paza si supravegheaza intrarea si iesirea tirurilor dintr-o fabrica, adica personalul fabrici o cunosc si ar putea fi ca martor.
INTREBARE: daca pleaca de acolo cum isi poate recupera actele in original de la firma, cele 3 luni restante si cele 16 luni de munca sa fie trecute pe cartea de munca
Se presupune ca asest patron da spaga in stanga si in dreapta.
P.S. mai este in vigoare acea lege precum angajatul poate da in judecata firma gratis?