avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate dorneanu a.

Activitate dorneanu a.

Răspuns la discuția credit ipotecar bancar
va multumesc pt informatiile primite si cred ca cea mai buna solutie este sa cumpar cat mai repede terenul de la taicamiu pana nu-l sechestreaza careva sau in cel mai rau caz,suma ramasa neacoperita de apartament sa o preiau eu si s-o platesc.
Răspuns la discuția credit ipotecar bancar
defapt ca sa fie mai clar pt dumneavoastra, eu am luat un credit de la piraeus bank unde tata a girat cu terenul lui,dar si el avea un credit la bcr unde girase cu apartamentul lui.de platit nu mai plateste creditul la bcr si sigur mai devreme sau mai tarziu ,recuperatorii vor lua apartamentul dar nu stim ce se va intampla cu terenul girat la piraeus.daca ar incerca sa ia terenul de la piraeus si ei vor fi de acord, va dati seama ca atunci eu nu le mai platesc creitul celor de la piraeus(sunt cu ratele la zi)si nu cred ca le-ar conveni asta.este o suma frumusica luata si terenul nu acopera paguba celor doua banci. totusi este cam complicata situatia si va multumesc anticipat pt orice informatie folositoare mi-o dati
cineva a luat un credit acum 2 ani si a girat cu apartamentul lui care la vremea respectiva acoperea creditul luat.in situatia de azi,apartamentul acopera doar jumate din valoarea creditului si persoana respectiva nu mai poate plati creditul. mai are un teren dar acesta este dat garantie la o alta banca de unde o ruda a lui a luat un credit. intrebarea mea este daca prima banca unde a girat cu apartamentul poate sa-i ia pe langa apartament si terenul chiar daca acesta este garantie pentru un alt credit la alta banca?