avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate MADA84

Activitate MADA84

Buna ziua,

Sunt in curs de deschidere a unui magazin de haine second-hand in Ilfov si nu stiu ce alte autorizatii imi sunt necesare (pe langa autorizatia de la primarie pentru care deja am depus actele). Stiu ca e nevoie de autorizatia sanitara dar nu stiu ce acte sunt necesare pentru obtinerea ei si unde trebuie depus dosarul. Totodata, am auzit si de o autorizatie de la pompieri dar spatiul are sub 100 mp.
Ma poate ajuta cineva cu informatii?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția ACTE INREGISTRARE PUNCT DE LUCRU
Multam frumos.
IMI POATE SPUNE CINEVA CARE SUNT ACTELE NECESARE INREGISTRARII PUNCTULUI DE LUCRU?
MERCI ANTICIPAT PENTRU RASPUNS!
Răspuns la discuția fiscalizare casa de marcat
Multam de raspuns.
Stiam ca exista posibilitatea vanzarii in baza borderoului de vanzari pana la finalizarea procedurii de fiscalizare.
Este posibila inceperea activitatii unui magazin (magazin second hand in cazul de fata) inainte de fiscalizarea casei de marcat (dupa achizitionarea ei si depunerea actelor pentru fiscalizare)?
Deasemenea, este necesara obtinerea autorizatiei sanitar-veterinare pentru un second-hand? Ce alte autorizatii mai sunt necesare?
Cu multumiri anticipate!
Este posibila inceperea activitatii unui magazin (magazin second hand in cazul de fata) inainte de fiscalizarea casei de marcat (dupa achizitionarea ei si depunerea actelor pentru fiscalizare)?
Deasemenea, este necesara obtinerea autorizatiei sanitar-veterinare pentru un second-hand? Ce alte autorizatii mai sunt necesare?
Cu multumiri anticipate!