aliss05 a scris:
Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt client Brd cu un credit ipotecar pentru imobil contractat in 2006.Cinform ordonantei 50/2010 se pot percepe numai urmatoarele comisioane: comision de administrare credit sau comision de administrare cont curent (nu ambele simultan), deasemenea este interzis comisionul de risc.Eu am doua conturi la BRD unul in euro cel al ratei , respectiv unul in ron de salarii.
In cel de euro pe graficul BRD NET imi apare ca platesc pt luna august 2010 urmatoarele comisioane>
comision gestiune de cont 1.40e
asigurare deces 4.88
comision risc 27 e
Am intrebat la banca mi s-a spus ca acel comision de risc este de fapt comision gestiune de cont.Ok am zis si atunci de ce platesc doua comisioane de gestiune de cont?Mi s-a raspuns ca celalat comision de gest cont este pt contul in ron.Bun pe contul in ron mi se trage alt comision de gestiune de cont de 0,7 euro. Nu mai inteleg nimic.Mentionez ca nici act aditional nu am semnat pt ca am fost la banca si nu aveau sa-mi ofere documentul , ramanand sa revin la ei.Ce as putea sa fac in situatia aceasta ? Va multumesc.
ma refeream la actul aditional care trebuia semnat pana in 19 septembrie referitor la ordonanata 50.