Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate POPA GHEORGHE

Activitate POPA GHEORGHE

Reducerea programului de lucru poate fi recomandata de catre medicul de familie sau de catre medicul specialist ginecolog in orice moment al sarcinii. Recomandarea acestora trebuie confirmata de catre medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale. Acest ultim medic are la dispozitie materialul intocmit de catre angajator privind riscurile profesionale existente la locurile de munca.
ITM va continua ancheta pentru a stabili masuri ca ulterior sa nu se mai petreaca astfel de lucruri ca cele semnalate de dvs. Intelegerea amiabila a dvs. cu angajatorul nu suspenda cercetarea ITM.
Conteaza si ce ati semnalat de fapt. Poate fi vorba de un eveniment nedeclarat ce poate fi incadrat ca accident de munca sau de lipsa incheierii unui contract individual de munca.
Daca nu ati anuntat politia si nici nu ati incheiat in scris o intelegere amiabila puteti primi o amenda contraventionala de la politie si cateva puncte penalizare.
Daca sunteti soferita si nu cunoasteti legile soferiei nu este in regula.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca doriti sa masurati noxa - zgomot si/ sau vibratii puteti contacta o firma specializata (gasiti pe internet si pe site-ul inspectiei muncii, firme autorizate de catre Inspectia muncii ca Servicii externe de prevenire si protectie in domeniul ssm) care efectueaza aceste masuratori si emit buletine de determinare.
In baza buletinelor de determinare emise puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei care a montat casutele postale. Nu stiu ce v-a hotari instanta de judecata.
Sa respectati normele sanitare din pandemie privind accesul la terasa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti la ITM cu o sesizare scrisa. Se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Pentru nerespatarea distantarii intre persoane si aglomerarea spatiilor puteti sesiza DJSP tot in scris.
Banuiesc ca este vorba de Regulamentul intern al scolii. Din punctul meu de vedere, scoala procedeaza corect. In timpul orelor trebuie sa participati la acestea chiar daca dvs. credeti ca nu va folosesc anumite ore. De mancare va puteti aduce de acasa un pachetel.
Anii de facultate contribuie putin valoric, la pensie, dar se adauga ceva.
Contestati decizia, in termen, la CJP.
Contractul incheiat trebuie respectat pe perioada pentru care a fost semnat. Depuneti o sesizare scrisa la ANRE, spre stiinta la firma de distributie. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Nepoata nu este mostenitor direct dupa mama dvs. Nepoata mosteneste doar pe mama ei, sora dvs.