avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate POPA GHEORGHE

Activitate POPA GHEORGHE

Răspuns la discuția Vecin insalubru
Puteti sesiza asociatia de proprietari in scris, cu nr. de inregistrare/ data si sa cereti deratizarea si dezinsectia scarii si a apartamentelor de pe scara.
Daca nu reusiti, puteti sesiza DJSP si politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma de cadastru autorizata la care se obtin avizele necesare de la OCPI si apoi se inregistreaza in cartea funciara.
Raspunsul meu se refera la iesirea la pensie cu stadiu de cotizare indeplinit si varsta cu 2 ani mai mica decat cea normala, nu la pensie anticipata.
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
Ce femeie poate să reziste când primește un astfel de mesaj pe Facebook: ”Duoamnă, maț fermecat ! Sunteți unsoare pentru mine !”

Am trăit într-un sătuc atât de mic, încât nici prostu’ satului nu-l aveam. Trebuia să facem cu rându’ !

S-a dat liber la restaurante, cluburi și toată lumea e în benzinării !

Bărbatul care nu spală vase, nu spală rufe, nu face mâncare și nu ia bătaie de la nevastă … degeaba s-a însurat.

Stați la McDonald’s la coadă o oră, în mașină, iar la semafor, dacă pleacă unul cu două secunde mai târziu îi pomeniți tot neamul !

Văzând prețul litrului de bere și cel al litrului de benzină, pare că-i mai avantajos să mergi încet pe trei cărări, decât repede pe una.
Fara cadastru si carte funciara nu puteti vinde cu acte in regula inregistrate la notar. Situatia din teren trebuie sa corespunda cu cea de la cartea funciara.
Contestati amenda. Scrie pe PV unde sa contestati si in ce termen.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deschideti actiune in instanta pentru intreaga suprafata care sustineti ca va apartine. Anexati la dosar copii xerox dupa documente doveditoare.
La adeverinta trebuia anexata copie dupa documentul prin care sotul dvs. a fost nominalizat de catre firma ca beneficiar de grupa de munca la pozitia respectiva.
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
Patronii benzinăriilor mulțumesc tuturor celor care au participat la bunăstarea lor și promit că vor mai organiza asemenea acțiuni !

Să cauți un cadou de ziua unui bărbat este extrem de greu … nu prea știi ce-i place în afară de femei !

În sfârșit fără mască ! Nu am mai văzut atâtea urâte de 2 ani de zile !

Ăștia care stau la coadă la benzinării sunt tot ăia care ne-au lăsat fără hârtie igienică acum doi ani ?

Sfat: când vă pedepsiți copiii, nu le luați telefonul. Luați-le încărcătorul și priviți agonia în timp ce se duce bateria.

– Ce faci acum, că s-au ridicat restricțiile ?
– Dau cu var în buncăr.

Ai observat că atunci când ai burtă, amanta îți spune: ”ursulețul meu pufos”, și soția: ai început să semeni cu mă-ta, mamelucule !?
La asociatie trebuie sa existe o situatie clara a proprietarului in cartea de imobil care se tine la zi de catre presedinte. Cereti sa va spuna numele intreg al persoanei S.A
La cartea funciara nu primiti informatii decat prin hotarare judecatoreasca.