avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate babule

Activitate babule

Un imobil scos la vânzare de executor judecătoresc,la valoarea de 76000 lei, de 3 ani, îl scoate la vânzare la același preț, după mai multe licitații. E Normal??? Legea prevede reducerea pretului
Legea 12/1990 rep.,art. 1 lit. a,amenda de la 6000 lei la 20.000 lei.
Va rugam sa-mi spuneti daca o sucursala CEC Bank intr-un oras si o banca comerciala necesita Autorizatie de functionare din partea Primariei,ca o societate comerciala.
O banca sau chiar si CEC-ul necesita Autorizatie de functionare emisa de Primaria localitatii?
Răspuns la discuția Taxe speciale
Deci,nedepunerea la termen presupune sanctiune contraventionala.
Dar depunerea declaratiilor si neplata taxei aferente constituie infractiune de stopaj la sursa conf. art. 6 din L. 241/2005.
In concluzie este mai indicat sa nu depui declaratiile?
Discuție Debit si credit
Ce este debitul ce sete creditul
Discuție Taxe speciale
Ce fapta comite o societate care comercializeaza anvelope second hand si nu declara taxa aferenta venitului la fondul de mediu,respectiv 3%?
Discuție car ifn
O casa de ajutor reciproc IFN ( CAR IFN )-institutie financiar nebancara,se supune legii care prevede institutiile de credit respectiv OG Nr. 99 /2006 ?
Răspuns la discuția executor judecatoresc
Doream sa aflu daca executorul judecatoresc poate sa aplice baremul pentru cheltuieli cat doreste. Eu stiam ca poate sa aplice maxim 10% din suma reprezentand debitul.
Exista un procent minimal sau maximal obligatoriu pentru ca un executor judecatoresc sa isi solicite cheltuielile cu executarea silita. In cauza este executarea pe salariu pentru un imprumut neachitat integral in suma de cca 2500 lei.(atat ar mai fi debitul