Multumesc,Eduard! raspunsul tau imi este cat se poate de folositor....am vrut sa ma asigur de claritatea lucrurilor pentru a putea sa cer ceea ce mi se cuvine...programul este mentionat in mesajul meu anterior.Beneficiez de cele doua zile libere dar zilele de weekend nu-mi sunt platite. Inca o data multumesc!
Buna ziua,lucrez la o firma privata si as avea o intrebare la care va rog sa-mi raspunde-ti. cum ar trebui sa fie pontate si platite zilele de weekend in care lucrez?....programul meu fiind de 8 ore dar lucrand un program dupa cum ar urma ...luni dupaamiaza,marti dimineata,miercuri libera,joi dupaamiaza,vineri dimineata,sambata liber,duminica dupaamiaza ,luni dimineata....si tot asa daca luna are 4 saptamani lucrez un weekend intrec si 2 pe jumatate.am o zi de weekend o data la 3 saptamani libera.....cand vine pontajul sunt amenintata ca nu-mi acumulez orele necesare pe luna si sunt chemata sa recuperez in ziua libera care ar putea fi tot o zi de weekend sau una din cursul saptamanii......intrebarea mea ar fi cea de mai sus mentionata si daca este corectitudine in a recupera atata timp cat lucrez sambata,duminica si nu sunt platita .mentionez ca pontajul se face de luni pana vineri fara weekend....mai primesc un 5 la suta spor de weekend.....va multumesc.