de asta imi este mie frica,pentru ca el nu vrea sa divorteze mi-a trimis vorba ca el nu are femeie de lasat,noi am fost casatoriti cam doi ani si ceva,dar de un an si ceva la-m lasat in timpul casatoriei nu l-a recunoscut copilul pentru ca am tot amanat ,si acum sunt sigura ca pentru a putea sa imi faca rau are sa recurga la orice numai sa se lungeasca si sa ma poarte prin tribunale:(:(:(,chestia este ca eu violentele lui nu am acte la mana sa le dovedesc doar martori si cei mai multi familiari de ai mei,care au asistat la nenumaratele lui violente asupra mea:(:(:((:((
deci eu sunt o femeie despartita de sot de un an si ceva ,cauzele despartiri au fost multiplele violente domestice,noi avem un copil inpreuna dar el nu l-a recunoscut la nastere din cauza ca nu era in tara si noi inca nu eram casatoriti,pe urma ne-am casatorit dar copilul tot pe numele meu de fata a ramas. copilasul meu este si bolnav,are mai multe pb de sanatate,dar fostul meu sot de cand la-m lasat nu a contribuit cu absolut nimica la cresterea copilului, sau pentru medicamente nici macar nu l-a sunat sau sau sa il viziteze. eu acum as vrea sa divortez pentru ca din lipsa de bani am fost nevoita sa ma reintorc in strainatate pentru al il putea intretine si a putea baga divortul. eu as vrea sa stiu cam cat ar putea dura divortul si nu in ultimul timp eu nu as vrea sa aiba drept la copil,pentru ca nu merita...astept raspuns cat mai urgent daca se poate. multumesc frumos