avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate camelia_r

Activitate camelia_r

multumim mult pt informatii!
agitatia nu e chiar nejustificata... pe toti cred ca ne-a stresat examenul asta ingrozitor... multa bafta! si asteptam cafeaua:D
da, este adevarat ca mereu s-au suplimentat posturi, insa din anii anteriori am observat ca au scos locuri in orasele mici, neatractive pentru marea majoritate a concurentilor, in niciun caz orase mari dorite de multi, cum sunt galati, constanta... nu e corect
nu e corect deloc... ar fi trebuit sa fie repartitiile dupa suplimentarea acestor posturi. la procurori aveti idee ce posturi se suplimenteaza? a urmarit cineva sedinta?
eu sunt cu R si sunt pe la poz 25, procurori, nu stiu ce sa zic ...
da suntem in regula, si eu am fost sunata. ne vedem luni =D>
=D> daca se respecta procedura de la celelalte concursuri, maine ar trebui sa fim suntati pentru repartitii. va rog, daca veti fi sunati scrieti pe forum.
dar la procurori? nimic? :(
nu au hotarat nimic, a fost discutia despre colega, si apoi s-a trecut la pct. 4.
nu, acum au inceput sa transmita, poate e inregistrare, s-a discutat pct. 3 - exam nostru, dar din pacate nu am prins de la inceput si nu am inteles mare lucru, s-a discutat situatia colegei care a picat la psihologic.