Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima este in spital(contuzii multiple la cap,o mana rupta,etc).Ce drepturi are victima,ce drepturi-indatoriri are soferul vinovat de vatamare corporala din culpa,astept un raspuns,multumesc.
Buna ziua.Am facut un shimb de locuinta in anul 2000,adica am dat o garsoniera contra unei camere+anexe dintr-o vila.Locuinta respectiva(camera+anexe) fusese cumparata de la ICRAL in anul 1996 in baza legii 112.La vremea respectiva(adica in anul 2000) atunci cand am facut schimbul,nu am putut face actele definitive de vanzare-cumparare(datorita legii 112),am facut un precontract de vanzare-cumparare in care se mentioneaza ca am achitat propietarului intreaga suma de bani convenita la data respectiva,urmand ca dupa trecerea celor zece ani sa facem actele definitive.Dupa trecerea anilor,am hotarat ca anul acesta sa definitivez actele.Printre multele hartii solicitate de notariat,am avut nevoie si de o hartie de la primarie,din care sa rezulte ca respectiva locuinta nu se afla in litigiu.Cand colo surpriza;locuinta are o cerere de solutionare in baza legii 10,depusa in anul 2001 si nesolutionata pana astazi.Prin amabilitatea dumneavoastra as dori sa aflu pasii pe care trebuie sa-i urmez pt.a-mi rezolva problema,cu multumiri anticipate astept un raspuns.