avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Activitate loogoos

Activitate loogoos

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
loogoos a scris:

Buna ziua. Am hotarat sa ma alatur si eu celor care sustin examenul de admitere in sesiunea august, drept urmare am inceput sa caut materialul necesar pentru invatat. Am observat ca majoritatea folosesc pentru inceput, la drept civil cartea lui Gabriel Boroi si anume partea generala-. persoanele. Acum am o nelamurire, am vrut sa o comand dar am gasit 2 variante. Prima din 2008 cu 584 pagini si a doua din 2010 cu 496 pagini. Tin sa precizez ca editura este aceeasi. Pun si link-ul pentru a doua (banuiesc, ca pe prima o stie toata lumea) [ link extern ] ?.
Intrebarea mea este, voi pe care o recomandati?
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Buna ziua. Am hotarat sa ma alatur si eu celor care sustin examenul de admitere in sesiunea august, drept urmare am inceput sa caut materialul necesar pentru invatat. Am observat ca majoritatea folosesc pentru inceput, la drept civil cartea lui Gabriel Boroi si anume partea generala-. persoanele. Acum am o nelamurire, am vrut sa o comand dar am gasit 2 variante. Prima din 2008 cu 584 pagini si a doua din 2010 cu 496 pagini. Tin sa precizez ca editura este aceeasi. Pun si link-ul pentru a doua (banuiesc, ca pe prima o stie toata lumea) [ link extern ] ?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
am si eu o intrebare. cand se mai da urmatorul examen? cumva in februarie? sau o singura data pe an in noiembrie? felicitari celor admisiB-)
eu am picat am sunat la secretariat....si au spus ca sunt pe site.......este o eroare de la ei din server ei au pus rez dar site-ul nu le afiseaza.....in orice caz am spus numele....si picat. felicitari celor care au lu=D>at
chiar asa va rugam faceti cumva si afisati lista pe undeva ca murim de inima aici....:">
pe tine 80 pe mine 120. nu poate nimeni sa faca o poza sa o puna pe acest forum........ facem cinste nu ramanem datori:((
sau poate pe geam. sau poate ne spune si noua........sau poate se afiseaza si pe site. sper sa nu fie cazul iasului.........unde nu au tehnologia ncesara. sau poate am luat, sau poate nu am luat, sau poate o iau razna sau poate NE SPUNE SI NOUA CINEVA CEVA
sa inteleg ca se face mishto? nu cred ca ar fi momentul sincerX-(
nu inteleg unde s-a afisat ca pe site nu este nimik#-o
galati - 0236.413.071. toata lumea intreaba dar nimeni nu suna. nu musca, pe cuvant............ieri mi-au spus ca se afiseaza in aceasta dimineata azi nu resusesc sa mai iau legatura cu secretariatul..........poate voi aveti mai mult noroc 0236.413.071#-oX-(