avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela dobrin

Activitate mihaela dobrin

Buna-ziua mai intai de toate. Problema mea a inceput pe data de 23 August, cand intorcandu-ma din concediu am fost chemata in biroul directorului. Aici am fost acuzata ca as fi stiuta de niste intamplari ce tin de viata lui personala si nu l-am "avertizat" de ceea ce se intampla, motiv pentru care din acea zi mi-a cerut sa plec si sa-mi caut un alt servici, lucru pe care l-am si facut. Pe data de 6 septembrie mi-am depus cererea de demisie, pe care am mentionat cu acordul ambelor parti. Din pacate, acesta mi-a desfacut contractul pe motive disciplinare, acuzandu-ma ca in timpul serviciului am desfasurat alte activitati, ca nu am pastrat secretele aferente locului de munca si ca am lipsit nemotivat de la servici(aici mentionez ca pe data de 7 septembrie am luat salariu intreg ca si cum m-am prezentat la servici toata luna). Ce pot face ca sa dovedesc ca nu este asa, mai ales ca acest lucru o sa imi afecteze la actualul loc de munca? Oare chiar asa un patron poate sa se joace cu viata unui angajat? Care sunt caile mele legale de aparare? Va multumesc.