deci cum se numeste agentia? din ce oras este? unde nu a facut plati? in Turcia? ca am si eu o problema...
Kyandra a scris:
Buna ziua,
Urmand principiul de a face iarna car si vara sanie, am incheiat inca din martie un contract de prestari servicii turistice cu o agentie de turism care a intrat in insolventa saptamana aceasta...(pe principiul romanesc tragem obloanele si dupa noi - potopul, bineinteles ca nu mai raspunde nimeni la telefon si nici nu mai sunt de gasit la vreunul din sedii).
Intrebare: cum imi recuperez eu banutii?? (alta varianta decat cea descrisa de administratorul judiciar care, dupa spusele acestuia, ar putea dura si 2 ani). Agentia in cauza se pare ca ar avea incheiata o polita de asigurare in caz de insolventa...daca notific societatea de asigurari pentru despagubiri imi pot primi banii direct de la ei??
Pentru final am pastrat intrebarea cea mai arzatoare: este posibil sa nu-mi pot recupera banii, avand in vedere faptul ca polita de asigurare cu firma trecuta in contract a expirat la sfarsitul lunii februarie, contractul meu este incheiat la jumatatea lunii martie, iar noua polita de asigurare a agentiei a fost incheiata incepand cu 31 martie???#-o#-o (contractul meu "pica" exact in perioada dintre cele doua polite... si nu stiu ce se asigura de fapt: starea de insolvabilitate a agentiei - care ar fi acoperita de a doua polita, ori contractele incheiate de agentie, caz in care sunt in aer...)