avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate razvancost

Activitate razvancost

deci cum se numeste agentia? din ce oras este? unde nu a facut plati? in Turcia? ca am si eu o problema...

Kyandra a scris:

Buna ziua,

Urmand principiul de a face iarna car si vara sanie, am incheiat inca din martie un contract de prestari servicii turistice cu o agentie de turism care a intrat in insolventa saptamana aceasta...(pe principiul romanesc tragem obloanele si dupa noi - potopul, bineinteles ca nu mai raspunde nimeni la telefon si nici nu mai sunt de gasit la vreunul din sedii).
Intrebare: cum imi recuperez eu banutii?? (alta varianta decat cea descrisa de administratorul judiciar care, dupa spusele acestuia, ar putea dura si 2 ani). Agentia in cauza se pare ca ar avea incheiata o polita de asigurare in caz de insolventa...daca notific societatea de asigurari pentru despagubiri imi pot primi banii direct de la ei??
Pentru final am pastrat intrebarea cea mai arzatoare: este posibil sa nu-mi pot recupera banii, avand in vedere faptul ca polita de asigurare cu firma trecuta in contract a expirat la sfarsitul lunii februarie, contractul meu este incheiat la jumatatea lunii martie, iar noua polita de asigurare a agentiei a fost incheiata incepand cu 31 martie???#-o#-o (contractul meu "pica" exact in perioada dintre cele doua polite... si nu stiu ce se asigura de fapt: starea de insolvabilitate a agentiei - care ar fi acoperita de a doua polita, ori contractele incheiate de agentie, caz in care sunt in aer...)

@elga50: Deci eu nu vreau sa platesc decat consumul meu+cota parte din pierderi si consum parti comune, cine nu vrea sa-si puna apometre sa plateasca pausal. Decizia asociatiei nu poate fi impotriva legii. Carea este articolul din lege care lasa la latitudinea asociatiei cum si cat plateste fiecare?
Multumesc frumos, asa imi inchipuiam si eu...
Pot sa imi instalez apometre si sa oblig administratia sa inregistreze consumul (si sa platesc in consecinta) daca toti ceilalti platesc pausal?: nu folosesc ap. mai mult de 8 ore/zi, 2 persoane, si platesc (inclusiv gaz metan desi consucta este blocata) mai mult decat platesc (in alt bloc contorizat) 4 persoane care locuiesc acolo 24 h/zi