avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Activitate mihail_birsan

Activitate mihail_birsan

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Criystina a scris:

uttzza a scris:

baroul botosani

[ link extern ]

7 admisi din 64

E GROAZNIC!! .....oare la Galati cum va fi?!

INCORECT, sunt 5 admisi la B. Botosani si 2 admisi la B. Suceava, examenul sustinandu-se la Suceava.

Si nu e deloc groaznic, fiindca daca vati fi uitat mai uitat mai atent, au intrat 5 din 22 de candidati pentru B. Botosani, rezulta un procent de 22,72%, aproape un sfert promovand.

Groaznic a fost pentru candidatii pentru B. Suceava, care ca si Steaua care pierde mereu acasa, numai 2 din 42 de candidati au reusit, rezulta asadar un 4,76%, acest lucru e intradevar Groaznic...
Salut dragi colegi de suferinta, urmarind acest topic am observat destula indignare, dezamagire si frustrare si inclin sa dau dreptate multora care spun ca acest examen numai obiectiv si corect nu a fost. Dar sa ne intrebam totusi, ce e corect in viata sau cand o nulitate sau alta, datorita aportului financiar sau relatiilor, a ajuns sa obtina ceva pentru care ati muncit din greu? Se intampla frecvent mai ales in societatea romaneasca, unde oamenii dotati cu inteligenta muncesc si in ture duble si cei care nu stiu cat fac doi plus doi stau in fotolii de piele.
Cu toate ca am observat cu totii neregularitatile de la examen si chiar a examenului in sine, nu cred ca ar trebui sa ne lasam descurajati. Cred ca putem trage niste concluzii destul de bune - ca este loc si pentru o pregatire mai buna, ca trebuie sa contiunam sa participam la o noua sesiune, ca nu trebuie sa ne lasam influentati de lipsa de scrupule a unora sau altora. Cred cu tarie ca, daca ne dorim sa profesam, aceste genuri de examene si persoanele din spatele lor cu planurile lor nu ne vor putea opri, indiferent de schitele si titlurile lor.
Asadar, fruntea sus, pentru ca orice incercare scoate ce avem mai bun din noi si daca nu vom reusi la sesiunea aceasta, sa ne vedem la urmatoarea.
sesiunea din februarie a fost una extraordinara si e prea devreme pentru a spune daca se va mai sustine o sesiune atat de curand...inclin sa cred ca nu.
sunt pensiuni, hoteluri...preturi low si high.
Executron a scris:

Hello :)

Am si eu o intrebare la penal special.

Infractiunile din legile speciale cum le invatati? De exemplu cele din legea 143/2000 privind combatarea traficului si consumul ilicit de droguri... Invatati articolele de la 1 la 19? Sau numai unele din aceste articole, caci nu mi-e f. clar.

Multumesc!

iti sugerez sa studiezi un tratat de drept penal - sinteze.