avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate Licurici86

Activitate Licurici86

Răspuns la discuția Drepturile angajatului
Buna Lilid,
Multumesc frumos pt raspuns! Am luat legatura cu superiorul sefului meu si mi-a promis ca va rezolva problema printr-un transfer, intr-o alta unitate. Insa in urma discutiei pe care a avut-o cu seful meu, situatia s-a inrautatit si mi-a promis ca "cu prima ocazia cand gresesc, zbor din companie si ca va merge si mai sus de seful lui pentru reusita". :( acum urmeaza sa mai am o discutie cu superiorul lui, si vreau sa-i propun sa ma transfere in alta unitate, dar nu stiu ce reusita voi avea.
referitor la sfatul tau, sa inregistrez plangerile si sa le trimit la ITM, ce crezi ca se va intampla daca recurg la varianta asta? Multumesc
Sunt angajata la o companie privata, in domneiul bancar de 3 luni. Seful pe care il am ma "terorizeaza" zilnic, facand presiuni asupra mea: ma domina, ma jigneste, imi controleaza mailurile si agenda personala si ma critica mereu. Ori de cate ori am succes si duc la bun sfarsit deal-ul, nu ma incurajeaza, din contra isi asuma fiecare merit. Imi face reprosuri in fata celorlalti colegi si nu ezita sa ma critice ori de cate ori are ocazia. De cand sunt la acest loc de munca, nu mai dorm, nu mai mananc, ajung la urgente din cauza caderii de calciu la fiecare 2 saptamani. Am incercat de nenumarate ori sa vb cu ea, dar fara succes. Imi spune ca am o problema si " totul e in imaginatia mea". De curand s-au ivit 2 posturi disponibile in alta agentie si mi-am luat inima-n dinti, apeland la directorul regional, in ideea de a fi transferata. I-am explicat situatia si mi-a promis ca ma va ajuta. A stat de vorba cu sefa mea, insa in urma discutiei avute, lucrurile s-au agravat si mai mult. Chiar m-a amenintat ca primul pas gresit pe care-l voi face, nu va ezita sa mearga si mai sus, pentru a ma da afara. Ce este de facut in situatia asta? Exista vreun cod al muncii care protejeaza angajatul in astfel de situatii?! Daca nu ma transfera de acolo, ma vad nevoita sa-mi dau demisia, deoarece nu mai suport tensiunea zilnica.