avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate claudiu26

Activitate claudiu26

Răspuns la discuția Pensie de invaliditate
As dori sa stiu daca am dreptu la pensie de boala si daca inainte de asta trebuie sa stau cel putin 90 de zile in concediu de boala??????????????
Bu as dori sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala,avand 54 de ani din care 22 de ani vechime in campu munci,18 ani de grupa a2-a,si acuma sant in concediu medical din data de 6 decembrie(cod14 100%) avand boala de cancer terin gradul 3a.As ri sa stiu daca trebuie sa ai un numar minim de 90 de zile de concediu medical inainte de pensionare si daca,se face i reutpde ense d handicap? Si nu in ultimil rand ce documente trebuie sa prezint la comisie petru pensionare??.Va multumesc anticipat. Rodica.
Buna, as dori sa stiu daca mama mea la varsta de 53 de ani nascuta pe 21 septembrie 1957,cu 25 de ani vechime dintre care 18 ani in grupa-2-a poate spera dupa noua lege la o pensionare anticipata Va multumesc anticipat ,Claudiu.

As vrea sa stiu daca se poate la ce varsta poate mama sa primeasca pensionarea anticipata ,avand in vedere ca are o vechime totala de 22 de ani si 11 luni, din care 18 ani de grupa a-2-a ,este nascuta pe data de 22/09/57 .Va mutumesc anticipat. Rasteiu Claudiu