eu cred ca mi-am facut datoria fata de acest copil mai mult decat un cuplu. au fost doi ani grei,dar copilul meu nu a dus lipsa de nimic, nu a stat o zi departe de mine, este un copil vesel si fericit. de curand am inceput universitatea in anglia, el merge deja la camin si recent am inchiriat o casa pt amandoi. de sapt viitoare o sa merg si la servici 2 zile, pentru ca atat imi da voie legea. eu cred ca sunt mai mult decat un parinte responsabil :(
de probat , pot dovedi tot ce am zis. sunt martori care sunt gata oricand sa declare tot ce am facut eu pentru copilul meu. am si toate e-mail-urile lui si mesajele de la el , unul in care dupa ce m-a lovit a spus ca " a vorbit cu un avocat si nu pot trece numele copilului pe certificatul de nastere daca el nu este de acord si el nu este de acord ".
va multumesc din suflet pentru mesaje, incerc sa ma linistesc dar nu reusesc. el a facut deja testul de paternitate, eu si baietelul trebuie sa il facem miercuri. deja ma gandesc sa nu il mai fac sau sa zic c anu este al lui.
sa raspund la intrebarea : de ce as vrea sa tina legatura. pentru ca acum cateva luni copilul meu a inceput sa ia taticii altor copii din parc..de mana si sa se joace cu ei. apoi m-am gandit ca o sa ma intrebe cand va fi mare , de ce l-am tinut departe de el. ..am crezut ca e mai bine sa il cunoasca si cand va fi mare sa decida el daca vrea sa aiba de-a face cu el sau nu. :( mare greseala am facut.
am uitat sa scriu ce era cel mai important. nu sunt cuvinte sa descrie cat de mult imi iubesc copilul ...este lumina ochilor mei. cred ca as muri daca l-ar lua de langa mine.pt ca doi ani de zile am avut grija sa nu ii lipseasca nimic. ba mi-am calcat pe orgoliu si mandrie si m-am gandit ca indiferent de ce este intre mine si tata...este bine pentru copil sa isi cunoasca tatal. si uite cu ce ma aleg:(
am un baietel de doi ani. este rezultatul uneii relatii de cateva luni. m-am despartit de tatal copilului cand eram insarcinata in doua luni, pt ca m-a lovit. am inceput sa vorbesc cu tatal dupa ce baietelul a facut doua luni. a venit de cateva ori sa il vada , asta la rugamintile mele.tatal a spus ca nu e sigur ca este al lui . am uitat sa precizez ca toate acestea s-au intamplat in anglia. cand baietelul a facut 6 luni am plecat in romania din motive financiare. am stat in romania un an , acasa la parintii mei. intre timp i-am mai scris de careva ori tatalui , in speranta ca se va implica, nu financiar ...in viata copilului, fara nici un rezultat. de curand ne-amintors in anglia , unde din nou am incercat sa il contactez.. din nou fara nici un raspuns. .. am apelat la o agentie, numita child support agency care se ocupa cu gasirea parintilor si tragerea la raspundere. cand a fost contactat a spus ca nu este al lui copilul. ca urmare toti trei trebuie sa facem testul dna. acum recent a inceput sa ma ameninte ...ca a deschis proces de custodie in romania si ca i s-a spus ca are mari sanse sa si castige custodia copilului. deoarece prin faptul ca am apelat la aceasta institutie demonstreaza ca nu sunt in stare sa am grija de copil. mentionez ca sunt studenta, copilul merge la gradinita si avem un apartament inchiriat in care locuim numai noi doi.
va rog spuneti-mi daca chiar are sanse sa imi ia copilul? sunt disperata.