sunt studenta tot la cluj dar mie cei de la biroul de asistenta sociala(str st o iosif nr 3) nu imi permit sa imi depun dosarul pentru ca ei afirma ca studentii trebuie sa aduca dovezi de la finante privind veniturile parintilor.asta cu toate ca nu este specificat afara pe panou. data inceperii depunerilor este 25 oct. iar administratorul nu are dreptul sa ii refuze fiului dvs acest lucru.oricum la biroul de asistenta socala puteti primi un formular si il completati, iar acolo sunt trecute si toate actele necesare. asta daca doamna de acolo nu ii cere si lui veniturile dvs:(
am cumparat un apartament intr-un bloc, dar toate ap sunt trecute ca fiind birouri.pentru a putea schimba destinatia mi se cer acte precum CUT si POT existent si cel propus.au constructorii aceste date? adik POT si CUT pentru fiecare apartament in parte?sau trebuie sa merg cu toate actele blocului?am nevoie de aprobare de la vecini pentru a transforma in locuinta apartamentul?cam cat timp dureaza intreaga procedura de la depunerea actelor?