avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate valyval

Activitate valyval

Răspuns la discuția schimbare robinet calorifer
Si inca o intrebare, eu stau cu chirie(cu acte in regula) trebuie sa platesc eu aceasta reparatie sau proprietarul(din pct de vdr legal) ?
Pai as putea sa-i dau o gaura :))))) Si in timpul asta schimb si robinetul...
Tot n-am inteles un lucru, trebuie sa platesc eu pt ca altfel ar plati toata lumea pt mine si pt ca asta este legea sau administratorul o face din rautate, intentionat.
Si din punct de vedere tehnic daca ar opri apa cu o ora inainte de golire, timp in care s-ar raci caloriferele dar nu ar mai exista un consum de apa unde ar mai fi pierderea? Apa care urmeaza introdusa dupa reparatie, la incarcare, ar fi fost introdusa oricum.
Atunci cred ca ar trebui sa-mi dea si mie o copie de pe factura furnizorului.
Pe de alta parte, daca s-ar fi spart teava undeva intre mine si vecinul de deasupra, unde din cate stiu e teava comuna, eu nu cred ca as mai fi platit nimik.
Teoretic ar trebui sa-mi dea chitanta pt asta, ca orice plata efectuata oriunde. Banuiesc ca ar lua suma de pe factura furnizorului.
Sunt curios unde se duc banii astia, totusi. Ii investe in reparatii, ii baga in buzunar?
Ms mult pt raspuns.
Buna ziua
Vreau sa schimb un robinet la calorifer deoarece s-a defectat robinetul si curge apa si pentru asta va trebui golita instalatia de apa. Administratorul blocului m-a instiintat ca aceasta actiune o sa ma coste si anume golirea instalatiei de apa calda= 400-500 ron. As dori sa stiu daca eu sunt cel care trebuie(legal) sa plateasca aceasta suma si daca mai exista si alta cale.
Multumesc anicipat.