buna ziua! Am o intrebare, dar mai întâi să explic despre ce este vorba. În urma divorțului și a partajului, mama mea a revenit la numele de domnișoară și i s-a dat in cotă de 100% apartamentul in care locuim. Tatălui meu i s-a partajat in cota de 100% un teren intravilan. După care mama a trebuit sa își schimbe buletinul, apoi am schimbat contractele de lumina , gaz etc, apoi am facut intabularea apartamentului (pentru că nu era făcut), e înregistrat si la cartea funciara pe numele mamei de domnisoara (pentru că apartamentul era pe numele tatului si a mamei dar cu numele de familie a tatălui). Problema e că mama ar vrea sa schimbe si contractul de vânzare-cumpărare a apartamentului, să fie numai pe numele ei de domnișoară( pentru că am rămas cu contractul de vânzare-cumpărare pe numele la amândoi). Eu i-am explicat că e înregistrat la Cartea funciară numai pe numele ei și că nu are cum să refacă un alt contract (sincer numai știu cum să-i explic, dar mă gândesc că poate greșesc eu, și chiar se poate chiar se poate schimba).Si daca se poate, unde anume se mai rezolvă și astea?Mulțumesc și aștept răspunsuri la dilema mea